Ló otthon tartók! Mennyit költötök havonta a loavaitokra?
elsö válaszoló: mit csinálsz a lovaddal hogy 70.000 kell rá költeni??
nekünk igaz csak egy lovunk van ,de szinte semmibe nem kerül. a takarmány nyáron le lett kaszálva. szóval ez nem került pénzbe. Zab nem tudom mennyibe került ,de annyira sok nem lehetett.ÉS a vízet kintröl kapja kútból.Más egyebet nem költünk rá ami a tartására vonatkozik.
Otthon tartva havi átlag 20-30 ezer és ebben minden benne van. Persze vannak nagyobb kiadások úgy jön ez ki: pl nyáron meg kell venni télire a szénát+ zab + (táp vagy egyéb kiegészítő), állatorvos, kovács.(igaz mi a széna egy részét saját maguk kaszáljuk, bálázzuk)
Az összeg szerintem kicsit tájegység függő is, itt Baranyában ennyiből meg lehet úszni, ha nem kell extra kiegészítőket venni a nyalósón kívül.
Nekem elég sok. Van egy 4 éves fekete Angol telivér kancám.
Bértartásba tartom, és én versenyek vele. Tul van mar 2 Military versenyen. Es az évi licenc díj, nevezési díj. De ugye nekem fizetnem kell a bértartást is. De ha otthon tartod akkor olyan 20 vagy 30.000 ft. De amúgy én szeretem kényeztetni a lovamat, úgyhogy én mindig vásárolok neki. Ezert az én kiadásom a lovamra több mint 100.000 ft egy hónapban. Szerencsére anyukám fizet majd nem mindent mivel o is szereti kényeztetni a lovamat, de én is szoktam neki elég sok mindent vásárolni a saját pénzemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!