Afrikai óriáscsiga babák?
Figyelt kérdés
Az afrikai óriáscsigám egy csomó tojást rakott a föld alá, látom ahogy kelnek ki a csöppségek. Fel tudják magukat egyedül "törni" a felszínre? Nem fognak belefulladni a földbe? Óvatosan szabadítsam ki őket vagy bízzam rájuk?#csigababák
2020. ápr. 24. 15:22
1/9 anonim válasza:
Ki fognak jönni maguktól.
Mi lesz a kicsik sorsa?
2/9 A kérdező kommentje:
Még nem tudom mennyi fog kikelni, de néhányat megtartok, ha már egy picit nagyobbak akkor meghirdetem őket vagy van a közelben egy kisállatkereskedés, ahol befogadnák őket.
2020. ápr. 24. 16:34
3/9 anonim válasza:
Mennyiért fogod őket meghirdetni?
4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyire lenne rá igény és nem értek az "üzleti" részéhez. Nézegettem interneten, de elég vegyesek az árak, az ingyenestől elkezdve, a pár 100 Ft-on át, a néhány 1000-ig.
Ha van hozzáértő akkor szívesen fogadok tanácsokat, hogy mennyit érnek?
2020. ápr. 24. 16:58
5/9 anonim válasza:
Mijen fajtak?ne kelts ki ennyi csigát,francnak se kell!ingyen se!régóta csigázom,tapasztalatból mondom!
6/9 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy afrikai óriáscsiga. Vagy vannak alfajai is? Mert akkor fogalmam sincs.
2020. ápr. 24. 18:37
8/9 anonim válasza:
Rengeteg alfaja van,gyanítom immaculata var immaculatad van,ezek ahok a csigák,,akikből túl sok van a piacon,és ingyen sem kellenek senkinek,sgóval inkább még most fagyaszd le őket,,mert lehetetlen lesz gazdat találni 150csigának,annyi csigát meg ellátni is lehetetlen...
9/9 A kérdező kommentje:
Azért 150 tojásnyi nincs. Max 100, de még lehet annyi sem és ahogy elnézem nem mindegyik fog kikelni (vannak zsírtojik is) mert néhány kiscsigát látok csak, akik feltörték a tojást és már másznak ki, a többi toji meg még érintetlen.
2020. ápr. 24. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!