Nagyon fontos! Állat boltban kijárási tilalom alatt szabad menni?
Ha az a bolt árusít állateledelt IS, meg állatot IS, akkor igen, tudsz venni.
De amúgy ha felhívod őket, és megkérdezed, az a legbiztosabb.
Most akarsz állatot?
Na kíváncsi vagyok, hogy törlik-e a kérdésed, mert én mikor rákérdeztem, hogy van-e nyitva menhely, mert kutyát szeretnék, akkor törölve lettem, mondván provokáció a kérdésem.
14.-nek.
A bolt is a tenyésztőtől veszi, de mivel a bolt fix vevő, nagy tételben, így ott X összeg neki, neked meg a tenyésztő X+50% -ért fogja adni, ugyan azt.
Tenyésztő nem ad be boltba állatpt! Ez hülyeség! csak a szaporító adja be az állatait a kereskedésekbe akikről a kereskedés a vevőt úgy tájékoztatja hogy tenyésztőtől van de ezt bizonyítani sehogy se tudja mert az állatoknak semmi féle papírja nincs.
Illetve tenyésztő elkülőnítve tartja a hím és nőstény egyedeket valahogy ez a kereskedéseknek mégse sikerül. És ilyenkor jönnek a meglepetések hogy hímet kértem és vemhes beteg nőstényt kapok.
Tenyésztő nem ad be boltba állatpt! Ez hülyeség! csak a szaporító adja be az állatait a kereskedésekbe akikről a kereskedés a vevőt úgy tájékoztatja hogy tenyésztőtől van de ezt bizonyítani sehogy se tudja mert az állatoknak semmi féle papírja nincs.
Illetve tenyésztő elkülőnítve tartja a hím és nőstény egyedeket valahogy ez a kereskedéseknek mégse sikerül. És ilyenkor jönnek a meglepetések hogy hímet kértem és vemhes beteg nőstényt kapok.
#15 ne legyél butácska. Nem baj, ha nem értesz egy adott témához. De legalább ne beszélj ostobaságokat.
A tenyésztők a kereskedéseket messze elkerülik. Olvasd el szépen, amit linkeltem a #14 válaszban. A tenyésztők külföldi tenyésztőktől és normális helyekről hozzák az állatokat. Hülyék lennének kereskedésbe adni a kölyköket, ahonnan Lákátos Rikárdó is megveheti, hogy aztán otthon élve felboncolja... Tenyésztő csak leellenőrzött helyre ad állatot, megfelelően tájékoztatja a vevőt, és utóköveti az állat sorsát. Kereskedésben meg simán eladják egyedül a társas fajokat, vagy éppen többet adnak el együtt annak ellenére, hogy tilos őket együtt tartani.
"Na kíváncsi vagyok, hogy törlik-e a kérdésed, mert én mikor rákérdeztem, hogy van-e nyitva menhely, mert kutyát szeretnék, akkor törölve lettem, mondván provokáció a kérdésem."
Ja, csak azt is leírtad, hogy azért kell, hogy kóborolhass az utcán, és ha vége a vírushelyzetnek,akkor visszavidd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!