Nagyon fontos! Állat boltban kijárási tilalom alatt szabad menni?
Az öregeknek van csak kijárási tilalom, mellesleg budapesten rendőr nincs az utcákon, a kutya se ellenőriz semmit se!
Konkrétan ma reggel 5 piroson jöttem át a iihalt vci úton mert még azok a szar lámpák sincsenek áthangolva vagy kikapcsolva, álljon az üres út közepén akinek 10 anyja van aztán mindegyik lámpán ott a mozgásérzékelő, hogy ha rászáll egy madár már bevágja a pirosat ha van forgalom ha nincs. Puskával kellene sorba szétlőni az összeset, mert totál népszopató az egész.
Viszatérve a kijárási "tilalomra" bárhová mehetsz ha előtte leírod otthon egy darab papírra ( formanyomtatvány), hogy hová mész.Aztán majd a nemlétező rendőr azt fogja ellenőrizgetni neked..
Ha be akarod járni az egész várost akkor meg írjál vagy 5 oldalnyi "formanyomtatványt" aztán válogassa ki a hivatalos közeg.
Mikor jönnek rá az emberek, hogy a jobb kéz már nem tudja mit csinál a bal?
Ilyen intézkedéseket az általános iskolások is tudnának hozni...
#1:
Majd kapod a hatósági levelet a felvételekkel, amikor lekattintott egy gép, mikor átszáguldoztál a pirosakon, te kis puskás öcsi.
"h" pont elolvasását ajánlom, a mindenféle találgatások meg álharek helyett.
Milyen állatod van?
Kutya, cicakaja, valahol más kisállat-eleség kapható a "sima" élelmiszerboltokban is, ahová szabad menni.
Neten is tudsz rendelni.
Ha "spéci" dolog kell, abból szerintem vegyél ma, a kijárási tilalom holnap veszi kezdetét.
# 3
16 éve vezetek, állandóan mindenki ezzel jön. De még nem kaptam eddig egyet se.
Ha kapnék akkor tudják osszák el arra az időre, nekem belefér!
De gondolom majd úgy fogok kapni ahogy eddig, vagy ahogy azok kapnak akik minden hétvégén éjszaka gyorsulásikat rendeznek a vácin, úgy hogy az egész környék ettől zeng...
Olvassátok már el azt a k**** rendeletet ahelyett, hogy hülyeségeket beszéltek...
NINCS kijárási tilalom. Korlátozások vannak. De külön benne van a rendeletben az állateledel bolt, meg még a MANIKŰRÖS is...
#5-ös vagyok, mea culpa, állatboltba mehetsz :)
#1, te meg hagyd már abba az OFF-olást, senki se kíváncsi az idióta vagánykodásodra.
# 8
Kapcsolódik a közlekedéshez, szóval nem offolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!