Egy ilyen kisállatot szeretnék. Ehhez kell engedély?
Örülök,hogy sikerült meggyőzni téged:)
Ha kisállatot szeretnél,akkor javaslom a kutyust(nekem van 2 is),a macskát,a tengerimalacot(kopasz malacom lesz:),a hörcsögöt(abból is van 2:),vagy halat,hüllőt(van tekim is,nagyon édes:).Vagy madarat.:)
23:47 vagyok.
Hát akkor nagyon felelőtlen vagy,hogy ennyi állat mellé még egy majmot is szeretnél!!Egy majom mellett vagy nem jutna időd a többi állatra(ez a valószínűbb),vagy a majom nem kapna elég törődést!Márpedig egy ilyen majom majdnem annyi figyelmet,gondozást igényel,mint egy gyerek...
19:26-ossal értek egyet, vagyis vadállatot nem kell tartani, erre vannak a háziállatok és díszállatok. Annak pedig aki azt mondja, hogy nem minden majom vadállat, attól kérdezem, hogy mégis a majmot mikor háziasítota az ember??? Tudtommal semmikor, szóval minden majom vadállat. A videó meg külön borzalom...mert ha még egy nagyobb területen tartaná mondjuk a kertben egy nagy ketrecben, amiben sok növény meg mászásra alkalmas kötél van, akkor azt mondom, hogy oké. De pelenkázni??? Csap alatt mosni??? Remek élete lehet annak az állatnak...
Kérdezőnek: Az nem baj ha állatbolond vagy, mert az azt jelenti, hogy szereted őket. Csak ez ne abban nyílvánuljon meg, hogy minél több állatod van, hanem abban hogy ami van, azokkal a lehető legjobban és legtöbbet foglalkozol! Én is nagyon szeretem az állatokat, a vadállatokat pedig különösen (főleg a madarakat), mert belőlük egyre kevesebb van. Szóval ha van lehetőséged, védd te is a madarakat mesterséges odúk kihelyezésével, valamint télen etető, nyáron itató kihelyezésével! Bővebb infó: [link]
Innen pedig rendelhetsz mindenféle madárvédelmi eszközt(de van itt denevérodú és süntanya is például, hisz ők is védelemre szorulnak): [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!