Hozzáértők! Mennyit adnátok ezért a lóért?
hát ez a baj:( és a pali 800 000el akar engem hülyíteni,amikor már pótolok hozzá egy keveset és meglenne egy tisztavérű,nem holmi kitudja honnan való ló
szerintetek hogy lehetne neki megmagyarázni hogy nem ér ennyit a ló?
De ezt csak úgy tudod meg ha elmész kipróbálni. Amúgy meg attól, hogy kupec az ürge lehet, jó képességű lova (bar ez a ló nem tudom, kicsit olyan fura, de amúgy nem ronda). De aki kupectől vásárol az vigyen magával állatorvost meg egy olyan embert aki ért a lovakhoz, hogy ne tudjon átvágni.
A kettőért kér 800.000 ft/ot vagy csak a feketének annyi az ára? Mert a fekete ló nem ér 800.000 ft/ot. Olyan 300.000 ft vagy 400.000 ft ér. Első voltam.
Szerintem sok.
Ha jól értettem,nem tisztavérűek.
Ilyen jellegű lovat olcsóbban is kaphatsz.Nem egészen értem,mitől "egyedi megjelenésű"?
Mondjuk az én angol telivérhez szokott szemem...
Ismerősöm nemrég vett 150 ezerért import angol telivér heréltet minden papírral,átlovagolva angolba és westernbe.
Át nem lovagolt telivért ősz táján kaphatsz minden papírral,bármilyen neműt 80-300 ezer ft között.Fiatal,egészséges lovak,csak épp nem keresnek elég pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!