Ételmoly ellen valami ötlet?
Sziasztok!
Voltam olyan "szerencsés", hogy egy áruházban vásárolt liszttel hoztam haza egy pár ételmolyt, amit nem vettem észre időben és most egy egész kolónia lakik nálam.
Kidobtam mindent, vettem csapdákat, amikor látok egyet repülni, azonnal lefújom. Fogyatkoznak, de valahonnan újratermelődik mindig, mert most a rizsben találtam elég undorító kukacokat, így azok is mentek a kukába.
Ki hogy irtotta ki őket? Már nevetségesnek tartom, hogy lassan 1 éve szívok velük, amikor azt hiszem hogy vége, akkor jön az újabb adag valahonnan. A konyhát kipakoltam teljesen, ott semmi. Valahol a tároló részben tanyáznak, de nem találom meg őket, csak 1-2 előkerül időnként, aztán szaporodnak.
Valakinek valami valóban hatásos ötlet? :( a netes praktikákkal kitörölhetem, a csapdákkal szintén. Beleragad néhány, de nem vonzza oda mindet, pedig elvileg még feromonos is. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!