Hogyan bírja egy kis nyuszi?
Falun vagyok,és vannak kis nyuszik(olyan pár hetes kis nyuszik). Az egyiket nagyon megszerettem és haza szeretném vinni,csak az a baj h messze lakok innen. 6 ora út,buszal. Arra gondoltam,h elviszem a nyuszit...beleteszem egy dobozba,adok neki vizet,meg enni. Csak nem tudom,h mennyire bírja ezt az utat a kis nyuszi,föleg most nyáron,h ilyen meleg van.
Aki,tud segiteni egy pár tanácsal azt megkösszöném. Vagy a véleményeteket is megoszthatjátok.Arra is kiváncsi vagyok:). Bármilyen jó tanács jol jönne most nekem.
Köszönöm!!!
Házi nyuszi? mert az jó 6kg-ra is megnő, és jó pár évig él (kb. 6évig) Tudod majd hol tartani, jó nagy ketrecet venni neki, évente oltatni, karmot vágni, stb. Először olvas el mindent a tartásáról, (beszéld meg a szüleiddel), és csak azután vágj bele. [link]
Itt jó sok mindent megtalálsz, ugyanúgy vonatkozik a házi nyuszira is. Minimum várd meg hogy 5-6hetes legyen. És célszerű lenne egy kutya vagy macskaszállító dobozt beszerezni (annak műanyag az alja), és abban hazaszállítani, mert oda már az önitató is feltudod szerelni, és jól jön majd ha orvoshoz viszed. Hűteni meg, jégakkuval esetleg, vagy tényleg kis lefagyasztott vizes palackkal tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!