Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogyan bírja egy kis nyuszi?

Hogyan bírja egy kis nyuszi?

Figyelt kérdés

Falun vagyok,és vannak kis nyuszik(olyan pár hetes kis nyuszik). Az egyiket nagyon megszerettem és haza szeretném vinni,csak az a baj h messze lakok innen. 6 ora út,buszal. Arra gondoltam,h elviszem a nyuszit...beleteszem egy dobozba,adok neki vizet,meg enni. Csak nem tudom,h mennyire bírja ezt az utat a kis nyuszi,föleg most nyáron,h ilyen meleg van.

Aki,tud segiteni egy pár tanácsal azt megkösszöném. Vagy a véleményeteket is megoszthatjátok.Arra is kiváncsi vagyok:). Bármilyen jó tanács jol jönne most nekem.

Köszönöm!!!

2010. júl. 17. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Amíg az anyuka szoptatja addig semmiképp se vidd el! Ha már nem szoptat, akkor szerintem semmi akadály, a meleget pedig legyőzheted, ha műanyag palackokban fagyasztasz vizet és berakod mellé a dobozba szállítás közben, hogy hűtse majd.
2010. júl. 17. 22:45
 2/6 anonim ***** válasza:
6 hetes kora elött ne válaszd el az anyjától. Ha megoldható, akkor egy hűvösebb napon hozd el. :)
2010. júl. 17. 23:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha elviszed a nyuszit semmiképp se kartondobozba hanem valami ketrecbe h levegőzzőn és ha raksz neki inni és enni akkor minden rendben lesz:)
2010. júl. 18. 09:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon szépen az eddigi válaszolóknak! Még elfogadok,pár tanácsot és ötletet ,irjatok még nyugodtan!! Várom válaszaitokat!!!
2010. júl. 18. 10:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Házi nyuszi? mert az jó 6kg-ra is megnő, és jó pár évig él (kb. 6évig) Tudod majd hol tartani, jó nagy ketrecet venni neki, évente oltatni, karmot vágni, stb. Először olvas el mindent a tartásáról, (beszéld meg a szüleiddel), és csak azután vágj bele. [link]

Itt jó sok mindent megtalálsz, ugyanúgy vonatkozik a házi nyuszira is. Minimum várd meg hogy 5-6hetes legyen. És célszerű lenne egy kutya vagy macskaszállító dobozt beszerezni (annak műanyag az alja), és abban hazaszállítani, mert oda már az önitató is feltudod szerelni, és jól jön majd ha orvoshoz viszed. Hűteni meg, jégakkuval esetleg, vagy tényleg kis lefagyasztott vizes palackkal tudod.

2010. júl. 18. 11:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Tényleg jo tanácsokat adtál. Amit csak tudok megteszek annak érdekében ,hogy minden jot biztositsak a nyuszinak! Azért továbbra is várom válaszaitokat!!!
2010. júl. 19. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!