Egy vadasparkot/állatkertet mekkora összegbe kerülne létesíteni?
Figyelt kérdés
Egy kb. 3ha-os terület lenne.Persze ilyen “átlagos” állatokat szeretnék mint a tigris vagy oroszlán.....2019. okt. 19. 13:01
21/25 anonim válasza:
Egy hónap? :D de aranyos :D jó az fél évnek is... Pécsen ennyi kellett a medvének... Pedig az már régi állatkert, nem frissen indult.
22/25 A kérdező kommentje:
Nekem a miskolciban azt mondta az egyik ismerősöm hogy egy hónap alatt meg van az engedély.Hogy kijönnek ellenőrizni hogy megfelelő e a kifutó és kész.
2019. okt. 20. 13:42
23/25 anonim válasza:
Hát azért nem biztos, hogy egy könnyűszerkezetre bíznék egy medvét vagy egy orrszarvút...
24/25 A kérdező kommentje:
Azokat én se azért ,de mondjuk a hüllők el,madaraknak,kisebb testű állatoknak tökéletes.
2019. okt. 20. 14:41
25/25 anonim válasza:
Nekem a miskolciban azt mondta az egyik ismerősöm hogy egy hónap alatt meg van az engedély.Hogy kijönnek ellenőrizni hogy megfelelő e a kifutó és kész.
Hazudott... Vagy olyan állatról volt szó, aminek csak formaság az engedély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!