Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Nektek milyen állat (ok) van...

Nektek milyen állat (ok) van (nak) a házban/szobában?

Figyelt kérdés
Milyen vele/velük lenni egy szobában, hangos-e vagy ilyesmi? Lehet simogatni, kézbe venni?
2019. okt. 14. 19:51
1 2
 1/11 Minseo1998 ***** válasza:
100%
Nekem a cicám van a házban (pontosabban a házban is) és nem hangos, nem szedett szét semmit, együtt alszunk és igen, kézbe lehet venni :3 két probléma volt vele csak, hogy ha neki olyan kedve volt, hogy a virágcserepet akarja alomnak használni akkor azt használta. De ezt orvosoltuk azzal, hogy a nagyobb virágcserepekben ilyen nagyobb kavicsok, kövek és így nem nézi alomnak. A másik probléma, hogy volt párszor, hogy beleevett a kajába amit előlhagytunk, de már megszoktuk, hogy nem szabad előlhagyni a kaját. És amin én magam is csodálkoztam, hogy nincs tőle szőr a lakásban. Pedig azt gondoltam lesz,de még ha egyik héten kimarad a porszívózás valami miatt akkor sincs szőr a lakásban. Ezen kívül szeret hisztizni, ha éhes vagy ki akar menni. De egyébként nagyon jól megvagyunk, teljesen jól viselkedik, nincs vele baj. Ja és van két halacskánk. Ők nem hangosak és nem lehet őket kézbe venni :D
2019. okt. 14. 20:01
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Nyuszi lakott velünk 5 évig-sosem zakatolt. Most az elsőzobában van. úgy lehetett vele jétszani,mint egy kutyával. Most cica van bent,aki nem nyávog. A hálószobába nem jöhet be.
2019. okt. 14. 20:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy hörcsög és egy macska :D

A höri a szobámban van, oda, semmilyen más állat nem jöhet. Egyrészt mert egy nagyobb állat zavarna, másrészt a hörcsögnek is nyugodtabb élete van, nem kell 0-24ben erős tömény ragadozószagot szívnia és biztonságos is. Napi 2-3 órát aktív, nem nagyon zajol, inkább csak "szöszmög" ez az apró kis zörgés igazából engem megnyugtat, nélküle már nehezen alszom el :) Tenyésztőtől vettem (Moondance) nagyon kezes, barátságos. napi 10 perc siminél nem igényel többet egy hörcsög, és annak is a fele azzal telik el hogy leellenőrzöm hogy minden oké e (apró zsákmányállatok, az esetleges betegségüket rejtegetik, így nap 5 percet rászánok és felírom a dolgokat így bármi van, időben tudok cselekedni) De a hörcsögök sokfélék lehetnek, vannak "kirakat" hörik, akik abszolút antiszocok

Ha olvasnál róla, itt tedd meg :)

[link]

A cicám sima házimacska, egy kedves hölgy nevelte fel a kidobott testvéreivel együtt, 3 hónapos kora óta pedig velem van. Alapvetően egy nagyon lusta hízelgős ölmacska, nagyon szereti ha simogatom, de a felvételt utálja. Kb napi 3-4 alkalommal pörög be, ilyenkor 10-15 percig eszeveszetten rohangál, mindent felborít, bulizik, igazából nem is tudom mi üt bele :D . Délután, este és éjszaka 3-4 körül szokott. Meg néha 4. alkalommal valamikor. Napi 2x15 perc játékkal elvan. Este hatalmas robajjal képes végigvágtatni az asztalon, mindent leborogat... De egy macska nem hangos, inkább kártékony :D Összekarmolja az ajtót, leborítja az asztalon lévő dolgokat, az ott hagyott ételekbe, italokba bele eszik, bele iszik, a hungarocell díszítést az ajtó körül szétszedi, a kanapét karmolja és még a szart se viszi le maga után... De hát, így szeretjük :D

2019. okt. 14. 20:25
 4/11 Minseo1998 ***** válasza:
100%
Első voltam, annyit fűznék még hozzá, hogy nagyon okos cica, ugyanúgy lehet tanítani Mármint nem ugyanazzal a módszerrel de ugyanúgy tanítható ugyanazokra a dolgokra, van amit nehezebben van amit könnyebben tanul meg, mint a kutyám. Annyi, hogy reggel néha felkelt, hogy éhes de általában szimplán kirakom a szobából ilyenkor. De nyilván ez megoldható lenne azzal, hogy nem alszok vele de már nem tudok nélküle elaludni :)
2019. okt. 14. 20:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

5 macska, de ők a házban is és a kertben is vannak. Bár télen kb teljesen bentiek, fázik a kis seggük. Imádok velük élni, bár pakolni azért kell utánuk, ha a játék hevében lelöknek ezt-azt a polcokról.

Van még egy törpepapagáj pár, őket csak nézni és hallgatni lehet, de szintén nagyon jófejek amúgy.

2019. okt. 14. 21:03
 6/11 A kérdező kommentje:

A 3-as válaszolóhoz mondom:

Nagyon cukinak tűnik az a hörcsög :D

Egy hörcsög este alszik?

U.I.: Csak ilyesmi személyes infókra, sztorikra lennék kíváncsi.

2019. okt. 14. 21:24
 7/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld.
2019. okt. 14. 21:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nimfapapagájok vannak, és egy kutya.

A madaraknak egy sarok van elkerítve röpdének, ők óvatosabbak, esznek a tenyeremből, de simogatni még nem engedik magukat.

A kutya mentett, kistestű, nem barátkozik egyből bárkivel, de akiben megbízik, annak nem csak engedi a simogatást, hanem kéri is.

Nem hangosak, a madarak is csak akkor, ha elfogyott a víz, kaja, vagy elfelejtettem szellőztetni. Legfeljebb a hímek szoktak dallamosan fütyörészni. Reggel már sötétben kelek hétköznap, a madarak olyankor csak pislognak álmosan, hogy mit csinálok én még olyan korán, de nyáron sem zavarnak reggel, amikor korábban kel a nap, ismerik a napirendemet. Voltak már fiókáim, na, azok hangosak, ha éhesek és enni kérnek.

2019. okt. 14. 22:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem a 3-as vagyok, de a hörcsög éjszakai állat tehát nappal alszik. Nem is szabad nappal piszkerálni mert nem szeretik.

Egy éjszaka alatt több mint 8 km-t lerohangálnak. Persze csak akkor ha megfelelőek a felszerelései.

2019. okt. 15. 06:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hegyi papagáj :D Bár most "megörökölték" szüleim a baba születése miatt, így két teljes szobával arrébb költözött :)
2019. okt. 15. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!