Mi a véleményed a bikaviadalokról?
Allatkinzas! (De ez tenyleg kinzas. Nem pedig szimplan kirtjak, mert mit tudom en kartekonyak a kornyezetre, vagy husfogyasztas celjabol... hanem orulnek neki, hogy szenved az allat... aki mar a vege fele szinte elajul a fajdalomtol meg a faradtsagtol.)
Csodalkozom, hogy az EU meg nem tiltotta be a bikaviadalt!
Off: Par honapja volt egy matador baleset, akit felnyarsalt a bika, es annyira sulyos volt a serulese, hogy az arenaban meg kellett muteni, es a nezoktol kertek vert. Na, amikor ezt meghallottam boldog voltam, hogy vegre! Megerdemelte ez a rohadtge€i.
S.
Annyira borzalmas mint a zsidó kóser vágás!!
Minden shakternak én is a nyakát vágnám és kivéreztetném!!
Évekig készül arra, hogy az életét kockáztathassa... És könyörgöm, minek? Ki kényszeríti rá? Ő hecceli fel a bikát, ő ösztökéli arra, hogy az állat megtámadja. Saját magának csinálja a bajt, teljesen feleslegesen.
Semmi szép nincs benne, semmi haszna. Felesleges kockázat az embernek, és felesleges szenvedés az állatnak.
Biztos velem van a baj, de én ezt az egészet undorítónak, visszataszítónak, mondva csinált dolognak tartom. Nem tudom átérezni a matadorok lelkivilágát, és egyáltalán a spanyol nép hozzáállását a bika viadalokhoz.
21:41-es: es Te intelligensnek gondolod magad mert tamogatod ezt a szennyet?
---
De f@szom. Ez a szent rituale?
A k|_|rva anyjat ennek a sok sz@r szent gec€inek! (Es nem csak a bikaviadalra gondolok, hanem szaud-arabiara, izraelre, meg a tobbi ilyen sz@rra, ahol semmibe veszik a noket, meg megkovezik oket, mert ranezett egy masik ferfira, meg visszavarjak a szuzhartyajukat, meg a p1najukat meg mit tudom en. Mindezt vallasi, meg szentsegi alapon. Nekik mindent szabad?
Meg megolom a gyerekem mert jobb lesz neki a tulvilagon? Allah megmondta... Nagy f@szt ezeknek!
A spanyolok meg csinaljak azt bikaviadal helyett, h ki mer kesobb elugrani egy eso szikla alol vagy banom is en mi a f@szt. De ne szerencsetlen allatot kinozzak.
A szentseg mellett meg gondolom fairnak is tartanak egy kiszolgaltatott allat vs. fegyveres embert felallast, mi?
Hatk|_|rvafermondhatom...
Off: es bocsanat, hogy kiakadtam, de mar k|_|rvara elegem van ebbol a sok sz@rbol, es remelem ertitek mire gondolok.
S.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!