Lehet ilyenkor valami kártérítést kérni?
Új szomszédot kaptam, és a kutyája már az első napon átásta magát hozzánk és felcsinálta, a gyönyörű pitbull kutyámat. Sajnos éppen tüzelt.
Lehet ilyenkor valami kártérítést kérni ? Nem mint ha az segítene a dolgon, de annyira ideges vagyok hogy egy valamiféle tacskós bundás háromféle keverékes kutya felcsinálta.
Már két éve könyörögnek nekem az emberek hogy hagy pároztassák a kutyájukat az enyémmel, persze Úgy hogy fizetnek érte, erre meg ez történik.
Fogalmam nincs hogy milyen kutyák lesznek belőlük, de örülhetek ha ingyen el tudom ajándékozni őket.
Huha,ez jo kerdes!
Elso: bizonyitani kell.
Van rola felvetel vagy tanu vagy valami?
Vagy foto a kerites alaassasrol?
A szomszed elismeri,h. a z o kutyaja volt?
Remélem kamukérdés.
Nem, semmit nem kapsz. Neked is ugyanannyi rendes kerítést csinálni.
Inkább ivartalanítsd a gyönyörű fajta jellegű keveréked. Egy
Kérni lehet, de a szomszéd valószínűleg a képedbe röhög.
Tüzelő kutyát nem hagyunk az udvaron, még atombiztosnak hitt kerítés mellett sem. A kanok igen jó problémamegoldók.
Vidd orvoshoz és pakoltasd ki akár most is.
"Új szomszédot kaptam, és a kutyája már az első napon átásta magát hozzánk" - az új szomszédtól az első napján még nem elvárható, hogy tisztában legyen a kerítés gyenge pontjaival. Ha még hozzávesszük, hogy a tüzelő kutyádat egy "átjárható" kerítés mellett kinnhagytad az udvaron, akkor ez csakis a te hibád, egy szavad sem lehet!
Másrészt már nincs felosztva, hogy melyik oldali kerítést kinek kell megcsináltatni, ez már közös feladat, tehát szintén oda lyukadunk ki, hogy legalább annyira hibás vagy, mint a másik fél, ha nem hibásabb, mert te már régebb óta ott laksz, ő meg csak pár napja.
Az meg, hogy milyen lekezelően beszélsz a szomszéd kutyájáról, csak azért, mert keverék, megint csak gyenge jellemre vall! (Amellett, hogy átérzem, milyen rossz helyzetbe kerültél, de lásd be, te tehetsz róla!)
Hujuj egy hópehely esett közénk.
Egyébként ha ennyire zavar tényleg pakoltasd ki. De remélem tudod hogy attól még,hogy keverék még kiskutyák. Nem szörnyeket készül szülni.
Honnan tudod hogy felcsinálta? Láttad? Vagy amikor kimentél már össze voltak akadva? Bármennyire is atombiztos a kerítés nem hagyunk kint tüzelő szukát, mert úgy is bemásznak valahogy a kanok. Főlleg akkor nem, ha tudod hogy új kutya van a szomszédba. Ha annyira számítana kivel párzik a kutyád, nem hagytad volna kint.
Egyébként sajnálom, ha valóban megtörtént ez az eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!