Hogyan lehetnék vegán aktivista, vagy mit tehetnék még az állatokért?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve vegán vagyok. Az elején úgy éreztem ez elég nekem, de most már eljutottam odáig, hogy nem elég, hogy szeretnék még többet tenni az állatokért, és a bolygóért. Igazából nem is feltétlenül vegán aktivista szeretnék lenni, a lényeg, hogy segítsek az állatokon. Gondolkoztam azon, hogy elvégzek egy ebrendészeti képzést, és elmegyek menhelyre dolgozni, nagyon erősen gondolkodom rajta, de igazából nem tudom eldönteni, mit kéne csinálnom. Azt nem tudjátok esetleg, hogy melyik vegán csoport keres aktivistákat, vagy hogy melyikhez érdemes, vagy nem érdemes csatlakozni? Persze fogalmam sincs, hogy megfelelnék-e a követelményeiknek, például egy helyen olvastam, hogy angol nyelvtudás szükséges, a különböző anyagok magyarra fordításához. Ilyenkor nagyon haragszom magamra, hogy ilyen gyér a nyelvtudásom! Bármi információ, ötlet segít, nyitott vagyok mindenre. Csak a vegánságomat hagyjátok tiszteletben kérlek titeket!2019. jún. 5. 08:03
11/11 anonim válasza:
Pesten van a Magyar Tengerimalacvédők Közhasznú Egyesülete. Rengeteg malacot mentenek, mostanság nyulakkal, hörikkel is kell foglalkozniuk. Állandóan hiányt szenvednek ideiglenes gazdikból akiknél a frissen mentett és orvosilag ellátott (gyakran még kezelésre és szocializálásra szoruló) malacok ellakhatnának, amíg olyan állapotba nem kerülnek, hogy végleges gazdit találjanak maguknak.
Én is tőlük fogadtam örökbe a malacaimat, és az adóm 1%-a nekik megy. :)
Itt mindent megtalálsz róluk és arról, hogyan segíthetsz nekik: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!