Hogyan lehetnék vegán aktivista, vagy mit tehetnék még az állatokért?
Adj pénzt a menhelyeknek, vagy fogadj be átmenetileg menhelyi kutyákat.
Ha nagyon haragszol magadra, akkor esetleg elkezdhetsz angolul tanulni.
Ments állatokat és legyél ideiglenes befogadò. Nem csak a tipikus kutya, macska hàziàllatnàl van ilyen, egzotikus és haszon allatoknak is van külön mentési egysége.
A kidobott, elhanyagolt, gazdátlan állatokat befogadjàk, kezelik, foglalkoznak velük és gazdisìtjàk a folyamat végén.
Menhelyeken is tudsz segíteni, sétáltatni stb. Illetve hát tárgyi és pénzbeli adományok is nagy segítség nekik.
Persze az is jó, ha ràébreszted a környezeted erre és hatsz rájuk. Nem erőszakosan és kéretlenül, hanem mondjuk meghívod őket magadhoz vacsira és megmutatod nekik milyen finomak a vegàn kaják vagy ilyesmi.
Illetve a közösségi médián is lehet ilyen témában aktìvkodni. Rengeteg magyar vegàn van, akik ilyen témában posztolnak és tényleg nagy hatással vannak a követőkre.
Az angolt meg nyomasd ezerrel, a mai világban muszáj. De hála a netnek akár ingyen is menni fog (douingo, feliratos sorozatok eredeti nyelvvel, nyelvi tesztek, összefoglalòk, külföldi hiroldalak követése stb.. Sokat lehet fejlődni ezeken keresztül)
Lehetne egy kérdésem a kérdezőhöz?
Hol laksz? Bp? Vidéki nagyváros/kisváros, falu, tanya?
Mi késztetett a "vegánságra"?
Nagyon jó válaszok érkeztek eddig, kösz mindenkinek!
Budapesten lakom, elsősorban etikai okok miatt, másodsorban környezetvédelmi okok miatt lettem vegán.
Vedd fel vele a kapcsolatot, kérdezz tőle bátran, segíteni fog.
Vagy ezekhez is csatlakozhatsz, ők is örömmel adnak információt.
Tudom, facebook... nem mindenki szereti... én speciel rühellem, de megítélésem szerint ez a leghatékonyabb módja annak, hogy hozzád hasonló gondolkodású közösségeket találj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!