Mi a véleményetek az paksi menhelyről megjelentekről?
Szerintem ez már nem állatvédelem. Azt írják a nő nem foglalkozik örökbeadással. Beteg lehet szegény feje, gyűjtögetőnek hí Ják, csak ő nem ló öt, hanem kutyákat gyűjt. 300 kutyáról egy szervezett otthonnak se kis munka gondoskodni, nem egy 70 feletti nőnek. Ha történik vele valami, mi lesz a sok állattal? Mert valószínűleg csak töredékének találnának átmeneti helyet.
Valahol az önkormányzat hozzáállását is meg tudom érteni. Ti mit gondoltok róla?
Az a véleményem, tizenéve is ez volt nála a probléma. Tonnaszámra küldtünk le a kutyáknak kaját Paksra, sosem volt elég. Sosem volt mit enni adni a kutyáknak. Sok kutyát is hoztunk ki onnan.
Ahhoz is tartom magam, amit anno mondtam: nem szabadna több állatot fogadnia, a mostaniakat örökbe kellene adni, az öreglányt meg eltiltani ettől a tevékenységtől. Ha ennyi idő alatt nem sikerült talpra állnia, akkor valamit nem jól csinál.
Nem mellesleg meg lehet oldani a kutyák etetését, rengetegen kapnak külföldről (pl. Németország) adományokat és fel lehetett volna venni a kapcsolatot iskolákkal is pl.ahonnan rendszeresen van maradék...
Az a baj ő jót akar de rohadtul nem megy neki.
Ha nem akar örökbe adni, azt mondja az ő kutyái akor mégis mit hív menhelynek és mire vár támogatást? Ha az ő kutyái tartsa el ő, ha menhely, akkor adjon örökbe, ez a "meg akarom tartani a sütim de meg is akarom enni" tipikus esete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!