Hogyan lehetek hivatalosan állatvédő?
Sehogy. Nincs hivatalos állatvédő. Állatvédő szervezetek vannak, ahova csatlakozhatsz ha úgy gondolod. Lehetsz ideiglenes befogadó vagy kimehetsz velük terepre. Lesz egy egyenpólód és kampányolhatsz az 1%-ért, amíg megunod a folyamatos belső viszályokat és azt, hogy ha a másiknak 2 forinttal több jut, akkor azt nyilvánosan kicsinálják a neten.
Ha mindenképp tenni akarsz az állatokért, akkor javaslom azt magánemberként tedd, ahogy sokan mások.
Egyébként nem minden szervezet ilyen, de nagyon ritka a kivétel. Párat már én is megjártam, mindkig arra jutok hogy jobb, ha szólóban "dolgozom".
Megszerzed a Dél-Afrikai állampolgárságot.
Jelentkezel az egyik APU-hoz majd túléled a kiképzést.
És máris hivatalos állatvédő vagy.
Hazánkban habitus féléknek vannak pl: halőr, vadőr, természetvédelmi őr.
Én annak gondolom magam. Voltam szervezet tagja, de belső egyet nem értés miatt kiváltam. Voltam menhelyen gondozó, de eljöttem, mert sok minden nem tetszett. Pl titokban altattak, közben meg a külvilágnak azt mutatják, hogy ők egy állatbarát menhely. Akkor mondtam fel, amikor egy számomra kedves kutyát elaltattak, mert esélytelen fekete bizalmatlan volt.
Én ha tehetem, mentek, de csak 1 plusz kutya számára van hely. Rendszeresen sétáltatok/foglalkozok menhelyeken, sintértelepeken. Hirdetem a kutyákat, ismerettségi körömben igyekszek fejtágítani. Chip olvasásra is megyek.
Én ennyit tudok tenni, de úgy gondolom, állatvédőnek mondhatom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!