Mi a teendő, ha lovat találok?
Egy kisvárosban próbálgatom az állatvédelmet. Eddig kutyákon, macskákon és nyulakon segítettem. Ma is egy kutyát intéztem, mikor szembe jött velem 4 ló. Volt, aki már a nagykaput nyitotta nekik, mások kergették őket, de a többség csak kiallt az utcára nézni a műsort. Mivel senki nem cselekedett, én egyedül vettem kézbe a dolgokat. Arrébb hajtottam őket, és hívtam a rendőrséget, akik azt mondták, hogy kijönnek segíteni. Amíg vártam rájuk, terelgettem őket, hogy forgalmasabb út felé ne menjenek, és próbáltam őket valahogy megközelíteni chipolvasóval, de ez nem sikerült. A rendőrök háromnegyed óra után sem jöttek ki, én pedig kezdtem feladni. Felhívtam a sintért, aki azt mondta, hogy majd jövő héten megnézi őket... - addig mégis hova rakjak 4 lovat??!
Végül valaki felismerte őket, és szólt a gazdájuknak. De nem lesz mindig ekkora mázlim.
Azt pedig nem tudom, ilyenkor mi lenne a teendő, kit kell hívni, mit csináljak?

6-os,8-as:Az emberek többsége nem érdemli meg, hogy segítsenek neki.Akik megérdemlik, azok meg tudják találni a segítő lehetőségeket, mert emberek és tudnak beszélni, segítséget kérni, gondolkodni.
De egy állaton ha nem segítünk, ő mit tud tenni?Kiszolgáltatott, és pont az emberek miatt kerül ilyen helyzetbe!De valószínű, ezt te sose fogod felfogni.

Szerintem is ez ritkaság, nem biztos hogy mégegyszer lovakat találsz.
Nagyon jó, hogy ilyen emberek is vannak, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!