Egy ilyen kontár barom állattal lehet valamit kezdeni? Vagy érdemes?
"A rokonomnak nagyon beteg lett a kutyája, az állatorvos aki kezelte rosszul bánt vele és a kutya megharapta"
Nem akarok előítéletesnek tűnni, szívesen meghallgatnám a másik oldalt is. Sok-sok "érdekes" "gazdival" találkoztam már a rendelőben.
Ha csak ez az egy orvos van nálatok, már az első eset után nagy ívben el kellett volna kerülni. Egy állatorvosnak tudnia kell úgy kezelni a beteg kutyát, hogy az ne haraphassa meg. Normális rendelőben ott sorakozik a sok szájszorító a falon. De kevésbé jól felszereltnél is van kötszer, amivel be lehet kötni a kutya száját.
Bármit is csinált kontár módon az orvos, utólag nem tehetsz semmit. Ehhez a rendőröknek semmi közük. A kamara amúgy is az orvosokat védi.
"lehetett volna szájkosarat tenni rá de az luxus volt neki, a saját felelőtlensége volt "
Értem tehát a doki felelőtlensége, hogy a gazdi nem tesz szájkosarat az adott esetben agresszív kutyusára. És mekkora gonosz, hogy még így is vállalja a vizsgálatot.
Gondolom, ha elhajtott volna benneteket, mert nincs rajta szájkosár, akkor meg azért rinyálnál itt.
Ha nem tetszik a doki hozzáállása keresni kell másikat.
"Értem tehát a doki felelőtlensége, hogy a gazdi nem tesz szájkosarat az adott esetben agresszív kutyusára."
Az én kutyám egyáltalán nem agresszív, mégis úgy kezdte a doki, hogy bekötötte a pofáját gézzel, hogy adott esetben ne tudjon harapni.
Másik doki meg mondta, hogy öleljem meg a nyakánál, amíg a bódító injekciót beadja neki.
Szóval normális állatorvos tud bánni a kutyával...
Az, hogy gyakorlatilag felakasztotta altatás helyett, az durva...
Hallottam már olyanról, hogy az orvos félt a kutyától, és kerítésen keresztül oltotta be, de hogy kötéllel felakasszák...
Az állatorvosi kamaránál kell panaszt tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!