18+ Láttátok mi lett azzal a sarkadi lóval amelyik balesetezett?
Miért ne szurkálhatta volna meg a lovat miután fejbe lôtte ?
Elmebeteg...
a lábait szerinted minek tördelte ripityára ? Jobbra-ballra álltak szegénykének a lábai :(
Most láttam a híradóban. Szegény lány. Szegény ló. :(((
A videót tegnap nem mertem megnézni, de ennyi is épp elég volt belőle.
Reméljük, kiderül, mi miért és hogyan történt. Remélem az a szerencsétlen ló nem szenvedett. Előbb ölték meg és utána a többi.., mert ha nem... Így is vérlázító!!!
A lovat az állatorvos azért lőtte le altatás helyett, mert előre tudta, hogy a dögtelepről a cigányok elhordják majd a húsát.
Attól félt, hogyha bekerül a méreg a húsába, s ezért a dögevő cigányoknak is baja eshet. S valljuk meg, abból nagyobb balhé kerekedett volna.
Tehát az állatorvos a fejbelövés után semmit sem tett a lóval, azt mind a dögevők csinálták.
Nem is értem, páran hogyan gondolhatják azt, hogy az állatorvos művelte ezt az egészet a lóval.
S megjegyzem, hogy a vágólovakat is lelövik a vágóhídon.
Utolsó a vágóhidat ne hozd fel mert ez teljesen más dolog. Az már hentes munka.
De az hogy ezt művelik egy gyönyörű versenylóval hát eléggé vérlázító, és altatást kértek nem ezt. Túl drága volt neki az altató és megoldotta így ilyen undorító módon.
Amúgy meg nem voltál ott szóval honnan tudnád?
Én nekem ez a tippem.
Persze,persze mindenre van kifogás.
De a lábai miért voltak rommá törve ?
Az is a cigányok miatt ?
Én különben azt sem értem, hogy miért nem próbálták meggyógyítani a lovat, ha már ennyire szerette a tulajdonos. Gyerekek mellé még jó lett volna.
Több portál is megírta már azt, hogy a cigányok miatt nem altatta el az orvos a lovat, és ők marcangolták szét az állatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!