Hogyan küzdhetnék az állatokért?
Én az utcáról fogadtam be egy kutyát.
Ha nyakörves kutyát találok az utcán, megpróbálom haza segíteni.
Ez a két pont elegendő programot ad egy családnak.
Néha vannak kutyás tüntetések. Oda el szoktunk menni.
A többi jön magától
Valahogy éreztem hogy nem vagy még nagykorú.
A te helyzetedben azt tudom mondani hogy önkénteskedj menhelyeken, légy önkéntes befogadó (szüleid segítségével), esetleg gazdátlan menhelyi állatok állatorvosi költségébe be lehet szállni de nálad ez nem jöhet szóba mert nincs kereseted.
Hát a paneles dologgal nem lennél népszerű...
Szerintem ma Magyarországon a legnagyobb probléma, hogy az emberek nem ivartalaníttatják azokat az állatokat, amiket nem akarnak szaporítani. Így rengeteg kismacska, kiskutya születik, ami természetesen nem kell nekik és próbálják eltakarítani. Ezt nagyon nagyon meg kellene szigorítani és biztosan megcsappanna az ilyen esetek száma. Aki háziállatot vállal, legyen már párezer forintja meg egy kis felelősségtudata.
Ha nem vagy nagykorú, használd ki azt.
Én most decemberben beszéltem az osztályfőnökömmel, hogy hadd csináljak egy kiselőadást az felelősségteljes állattartásról, az ivartalanítás fontosságáról és a tenyésztők és szaporítók közti különbségről. Sikere lett, az ofő elmesélte ezt a tanáriban, és a saját osztályomon kívül már 5 osztály előtt tartottam előadást.
Próbáld meg ezt te is! :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!