Orosházi Tibor kérdése:
Sérült őzet találtam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Találtam egy valószinüleg elütött özet. Észrevételeim szerint nem tud felállni mert eltörhetett a lába és segítségre szorul. Ilyenkor mi lenne a teendő? Vagy kit tudnék felhívni hogy segítsenek rajta? Interneten keresgéltem de nem találtam senkit. Egyedül a jászberényi állatkertet tudtam elérni telefonon de ők csak madarakat fogadnak be.2018. jan. 28. 18:00
2/25 A kérdező kommentje:
De szerintem nég megmenthető. De ők tuti nem mentik meg
2018. jan. 28. 18:07
3/25 anonim válasza:
Úgy tudom hogy vadbaleset esetén vagy sérült vad találásakor is lehet hívni a 112-t és bejelenteni, de ők is a vadásztársaság tagjait küldik ki. És igen, nagy valószínűséggel nem mentenék meg az állatot. Vadasparkot nem érsz el?
4/25 A kérdező kommentje:
Nem találtam olyan vadasparkot ahol vefogadnák. Pedig ha ugylenne el is vinném egy bizonyos hatókörön belül. Tudsz esetleg valamit? Nógrád megyében vagyok.
2018. jan. 28. 18:15
5/25 anonim válasza:
A Nógrádi Vadasparkot és a Somoskői Vadasparkot próbáltad?
Vagy ha más nem, valami helyi "sima" állatorvost? Elvileg minden állathoz értenie kell egy átlagos állatorvosnak.
Nagyon jó hogy vannak még ilyen jó emberek, mint te!
6/25 A kérdező kommentje:
Nogradi vadasparkban aztmondtak hogy ezek altalaban menthetrtlenek es hogy nem tudjak senkire terhelni az ellatasi koltseget. Nyirjesi vadasparkba pedig azt hogy szoljak a helyi vadornek es ok intezkednek. A somosiaknak pedig nem talalom a szamat:/
2018. jan. 28. 18:35
7/25 anonim válasza:
Elvileg ez a számuk: 30/3311876
8/25 anonim válasza:
Irtam privat egy allatmento szamot. Remelem ok is tudnak tanacsot adni.
9/25 A kérdező kommentje:
Somosi allatparkban sem tudtak segiteni. Lehet meg kellene szabaditani a szenvedestol.
2018. jan. 28. 18:48
10/25 A kérdező kommentje:
Hova valosi ez az allatmento?
2018. jan. 28. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!