Sokan utálják a szőrmebundát, miért lett ez így hirtelen?
Úgy tudom , régen főleg a nemeseknek rengeteg szőrméjük volt , ezért furcsa nekem , hogy így a 21. Századra az ember meg van bélyegezve gyilkosnak , ha felvesz egy bundát .
Én pl. Szeretem a bundát pedig fiú vagyok , sztem szép . Nekem igazán meglepő volt azt látni kb. 1 hónapja , hogy egy csincsillabundát árusító boltot letámadtak kommentekben . Pl. Rohadjon meg aki ilyet felvesz , stb. Ez igencsak meglepő volt , mivel az anyámnak is van csincsillabundája .
Azt sem értem , miért kell a bundát leönteni festékkel ? (Pl. Sex és New York 1 Samantha). Hiszen azzal nem.hozza vissza az állatot . Inkább eléri azt , hogy a kukában landoljon , ami még nagyobb kár . Sztem öntsék le azt , aki gyártja a bundát .
Szóval összegezve : miért lett hirtelen ilyen nagy a szőrmeellenesség ? Miért gondolják azt egyes ' állatvédők' , hogy a mocskolódással jó embernek tűnnek ?
Előre is köszi a válaszokat !
12/f
Mert idióták és a rengeteg szőrme ellenes akciójukkal annyit értek el, hogy egyre nagyobb a kereslet. Másodízben mivel elérték, hogy a vadgazdálkodás során kilőtt szőrmés vad ne kerüljön feldolgozásra így a nagyipari "kegyetlenségnek" kell pótolni az így kiesett részt is.
Hajrá sötétzöldek ezt értétek el.
11.: Emberbőrből csinálnak most is: [link] .
Csak elég borsos az ára, 14 ezer dollár egy pénztárca.
Kérdező anyucival vehetnétek magatoknak ilyet!
Ez fájdalommentesen készül, és még menőbb a köreitekben!
Utolsó hagyd a gúnyolósást...
Emberbőr???🤤Jézusom...
"Emberből? Jézusom"
Állatból készültre miért nem mondod ezt??
Semmivel sem különb az ember, mint más állat. Az ember is állat, kivéve, aki gyökér.
Úgy látszik megint litániát kell írnom:
Aki szereti a bundát és felveszi , azzal semmi bajom nincsen . Nem rajtam múlik , hogy a debil szőrmekereskedelem élve nyúzza az állatokat , pedig 5 millió fájdalommentesebb technika létezik . Mert az állatvédők 80% azt tartja ellenségesnek hogy HOGYAN ölik meg az állatokat , nem pedig hogy megölik . (Habár az is közrejátszik : a maradék 20%) ...
Az biztos , hogy én betiltanám az élve nyúzást , meg azt is , hogy ketrecekbe tartják őket . Tartsák őket NAGY ketrecekben .
Az meg hogy emberbőr egy teljesen más téma , mivel azért az elég morbid , hogy a halott emberről lenyúzzák a bőrt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!