Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Hogy tudjatok feldolgozni ezt...

Hogy tudjatok feldolgozni ezt a sok allatkinzast és kegyetlenséget?

Figyelt kérdés

Tele van velük az internet és az élet.

Nem tudunk mindenkin segíteni.

Megszakad a szívem.

Van hogy aludni sem tudok és csak sirok.

Pedig már nem vagyok gyerek. 21 éves vagyok

2017. nov. 30. 20:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Zárd ki az életedből, ha nincs hatalmad segíteni rajtuk. Én ezt teszem. Egy idő után érzi az ember, hogy kész itt a határ, a vállamon már nem tudok több terhet elviselni. Egyébként nálam az tette be a nagykaput pár évvel ezelőtt, (az eset után hónapokig rosszul voltam, nagyon nehezen nyugodtam meg...) amikor egy filmet akartam megnézni, amit a netről töltöttem le és direkt kiba@ásból valaki a film elejére bevágott egy jelenetet. Pár másodpercig tartott mire felfogtam, hogy mit látok, de már késő volt, mert mire felfogtam addigra megértettem és azt a képet és hangot hónapokig nem tudtam kiverni a fejemből, és akivel úton út félen találkoztam, annak el kellett mondanom, hogy tisztuljak és kiadjam magamból. Na szóval kiskutyát nyúztak élve... Ez volt az a pont, innentől fogva nagyon óvatos vagyok, ha tv-ét nézek és beharangozzák mi lesz már kapcsolom el, az interneten meg nem keresek rá ilyen tartalmakra. Facebook kizárva.
2017. nov. 30. 21:34
 12/17 anonim ***** válasza:

Hát rohadtul sok felkavaró dolog van, ilyen témában is.

Sajnos a világ egy mocsok, erőszakos hely!

2017. nov. 30. 22:17
 13/17 A kérdező kommentje:

Nekem is sok olyan van amit nem tudok elfelejteni.

Van amit 4-5 eve láttam és meg most látom magam előtt.

De amikét páran írták az is elszomorító, hogy valaki igy gondolkodik

2017. nov. 30. 22:33
 14/17 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem sokkal felkavaróbb pl. ez:

[link]

[link]

Mert ha valaki arrébb rúgja a macskát, mert útban van, akkor a fél internet összeszalad állatkínzásért, de hogy Dél-Kelet Ázsiában gyerekek dolgoznak egész nap úgy, hogy a gyárban alszanak, mert különben éhen halnak, az teljesen "normális".

2017. dec. 1. 10:07
 15/17 anonim ***** válasza:
87%

komolyan nem értem, utolsó, tehát akkor az állatkínzás rendben van? Miért zárja ki a kettő egymást, mindkettő felkavaró, nincsen vagy ez vagy az. Ne legyél már demagóg.

"Lehet kimenni tiltakozni az utcára, tiltassátok be a haszonállat tartást (is).

Az Alföldi parasztember utána titeket vágna le." szerintem te az életedben nem voltál falun...másrészt állatkínzásról van szó, amikor élve megnyúzzák, poénkodásból az állatot, haszonszerzés nélkül, csak azért, hogy felvegyék videóra, az ilyen fiatalok utána kisebb gyerekeket is bántanak, lásd sorozatgyilkosok.

Valamennyire így felfogod, vagy még ez is magas neked, és csak hajtogatod az ostobaságot, jój mert alföldi parasztemberek, mint valami ködös mesevilág, amit elképzelsz.

2017. dec. 1. 13:42
 16/17 anonim ***** válasza:
77%
Egyszerűen. Sírás helyett segítek, ahol tudok, és boldogan fekszem le, mert ha nem is tudok minden állatot/gyereket megmenteni, de legalább néhányon segítek egy kicsit. Állatkínzás mindig is lesz, de sírással nem oldasz meg semmit.
2017. dec. 1. 16:10
 17/17 anonim ***** válasza:
37%
Ne gyertek már az emberekkel, a kisgyerekeken kívül k*rvára lesz*rom milyen emberek szenvednek.
2017. dec. 20. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!