Van két tengeri malacom, fiúk és külön ketrecben vannak egymás mellett. Szénát is sokat kapnak. Pár hete elkezdtek vakarózni. Előszőr a forgácsra gyanakodtam, hogy atkás lehet, mert poros a forgács. Szerintetek?
Mi az az atkaölő szer? Ilyen? [link]
A macskaalom nem jó a lábuknak (ráadásul ki is száríthatja a bőrüket), legalább tegyél rá fürdőszobaszőnyeget...
Szerintem vidd el őket állatorvoshoz mielőbb.
Azért vannak külön, mert nem jönnek ki egymással?
Nem tudnál utánanézni mi az a szer?
Amikor hazaértél velük egybe raktad be a ketrecbe őket?
(Mekkora a ketrecük?)
A széna mellett kapnak tengerimalac tápot?
Tessék egy tanács a profiktól: [link]
Ha jól értem, a hatalmas faketrecben voltak együtt, de valamiért különválasztottad őket.
Összeverekedtek talán?
Ezt a tápot ajánlom: [link]
Vagy ezt: [link]
Az internetről is meg lehet rendelni, kihozzák házhoz.
Nyúltáp, szotyi, tökmag felejtős, a tengerimalacok nem magevők!
Remélem azért mielőbb eljutsz velük egy állatorvoshoz.
Ne feledd, azért adok tanácsokat, hogy a malacaidnak minél jobb legyen, és egészségesek legyenek, nem kioktatásból írkálok.
Én ezt ajánlom, az állatorvosom is ezt adta a tengerimalacom kezdődő atkásságára: [link]
A tied az nem rágcsálóknak való, hanem kutyának, meg egyéb nagytestű állatnak. Egy ilyen szer akár halálos méreg lehet egy tengerimalac számára. Szóval vigyázz vele!
Köszi szépen az eddigi segítséget is. Hát amúgy tök jól elvannak a táppal szeretik meg eszegetik. :)
Valamelyik este azért csinálok egy lakhely fertőtlenítést, mert azt nem csináltam, ahogy most gondolkodok.
[link] Ilyen ketrecben vannak. (és minden nap kiengedem őket futni)
Amúgy foggalmam sincs, azért írtam, mert szerintem a kajájuk megfelelő (sőt néha sokat is kapnak) mennyiségben és minőségben is. A helyük szintén kifogástalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!