Vannak olyan kutyák, amik jobban bírják az utazást ( autóban ) és a túrázást, mint a többi fajta?
Szeretnék egy kutyát, de sokat túrázok, kempingezni, amire szívesen elvinném majd a kutyát is ( pláne hogy ne legyen egyedül otthon ). Viszont nem tudom hogy mitől függ, hogy mennyire bírják az utazást. Otthon szüleimnél németjuhász és kaukázusi kutyák voltak ( 3 németjuhász és 2 kaukázusi sok év alatt , egyszerre mindig 2 kutya volt ). Ők nem bírták az autózást, az állatorvoshoz is külön szenvedés volt vinni őket, pedig csak néhány perc volt autóval a háztól.
Szoktam követni túrás blogokat, vlogokat, ott nagyon sok földön retriever, labrador, husky és alaszkai malamut van. Ők jobban bírják az utazást és a túrákat? Van olyan kutya fajta, ami jobban bírja az utazást?
Szia! A tacsi keverékem bírta a kocsit. Az angol cocker spániel imádta. A beagle hányós volt, a mudi extra hányós piislős. Ő nem is utazik emiatt sose..
.sajnos.
Szerintem szoktatás kérdése.
Eddigi kutyáink mind nagyon jól bírták mind2-t. (tevru, border, jack russell)
Bár a jack egy éves koráig mindig végighányta az utat :( De aztán jött neki valami isteni sugallat és már semmi baja nincs utazás közbe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!