Milyen ember aki olyan helyen dolgozik, ahol a szörméjéért élve nyuzák az állatokat?
Hol tudsz te ilyen munkahelyet?
Miért nyúznák meg élve? Sokkal nehezebb, idő- és energiaigényesebb mint egy tetem megnyúzása, és nem nyernek vele semmit, mert az állat úgyis belehal.
Igen igy nyuzzák
de hogy milyen ember ? attól lehet jó ember is
és nem kell semmi rosszra gondolni
Még a Bibliaba is áldoztak fel állatokat persze azt Isten kérésére
én még a tyúkot se merném levágni ha tartanánk
a háznál
ha elolvasod a Bibliát még a Jó Isten is kért áldozatot a bűneinkért
tehát nem kell igy felfogni
én és más is türi amig van munkahelye és dolgozik
most mi a nagyobb baj? ha nincs munkahelye sehol? és nem dolgozik?
látjátok ellentétes minden
és igen igy nyuzzák én is tudom , azt viszont nem hogy miért
gondolom értékesebb a bőre ?
itt a cikk
" A probléma súlyos, nemrégiben kikerültek felvételek, amelyek azt bizonyítják, bizonyos tenyészetek élve nyúzzák az állatokat, mert így a lenyúzott szőrme sokkal puhább lesz. Legutóbb a neves divatcégről, a BCBG Max Azriáról derült ki, hogy a ruháihoz használt prémeket brutális módon szerzik meg az állatoktól. A friss felvétel Kínából került elő, egy angóranyulat nyúz meg éppen rajta a vállalat egy munkása. A nyúl még él, próbál szabadulni, aztán a végén még életben van, és véres-csupaszon pislog. Az egészben az az ijesztő, hogy BCBG Max Azria a világ angóra-prémből készült ruháinak 90%-át gyártja. És persze más állatokat is tartanak, rókákat, hermelineket stb… "
Valószínűleg nagyon szegény ember, aki nem talált jobb munkát...
Meg ugye alulképzett és lehet, hogy még a régifajta neveltetésbe volt része és ezért teljesen meg van győződve róla, hogy az állatok csak tárgyak.
Én nem őket ítélném el, hanem a szőrmefarm tulaját, aki 0 munkával ilyen módon agyonkeresi magát. Ő nem csak az állatokat használja ki, hanem a nála dolgozó embereket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!