Szeretnék támogatni valamilyen állatvédő szervezetet, melyik a legmegbízhatóbb?
Figyelt kérdés
Hirtelen felindulásból akartam támogatni a WWF-et, de gondolom a nemzetközi helyett a magyarországi képviseletét kellene. Aztán elbizonytalanodtam, honnan tudom, hogy mire használják a támogatásokat? Nyilván nem fognak belőle helikopterezni, de értelmes dolgokra költik? Vagy csak az embereik fizetésére, akik papírhalmokat tologatnak? Köszi2016. okt. 19. 15:48
1/9 anonim válasza:
Nem lehet tudni. Volt, hogy alapos utánajárás után támogattam egyet, majd csalódtam.
Válaszd a paraszimpatikusabbat.
Az én jelöltjeim:
Deményista Mentor Klub (Facebook csoport)
Mancsrancs
Elek-Ágh
Szerintem önkéntes munkával az állatoknak többet segítesz, ha megteheted (akár csak simogatás, sétáltatás)
2/9 anonim válasza:
Noé Állatotthon Alapítvány, REX ALAPÍTVÁNY
Vannak kisebb szervezetek is, akik szerintem érdemesek és még jobban rászorulnak a támogatásra, pl.: Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület,
Àgica Sèrült Állatmenedéke Alapítvány stb...
3/9 anonim válasza:
Szerintem ne pénzel tàmogasd hanem az àllatoknak tàplàlékkal.
4/9 anonim válasza:
Elballagsz a legközelebbi kutyamenhelyre egy zsák táppal. Annak örülnek a legjobban. Nincs felesleges adminisztráció, stb.
5/9 anonim válasza:
Szentendrei Árvácska.Érdemes elmenni körülnézni is hozzájuk.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi, elsősorban nem menhelyekre gondoltam, hanem a vadállatok védelmére.
2016. nov. 14. 11:59
7/9 anonim válasza:
Rex Alapítvány? Nekik 5 forintot sem adnék.Évi 94 millió folyik be nekik csak az adó 1%-ból. Alig van ott kutya.
A Noé sokkal kevesebbet kap, és ott van 1000 állat.
8/9 zlaci1 válasza:
Levegő munkacsoport. Megbízhatóak, sokat dolgoznak, jól kommunikálnak. Egy olyan országban ahol a levegő minősége a világon legszennyezettebbek közé tartozik a civil szervezetek közül ők tesznek legtöbbet a levegőnk védelméért.
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!