A szomszéd macskája terrorizálja a miénket mit tehetek?
termetes kandúr,a miénk kicsi korában ivartalanítva, jelenleg is lábadozik, de már újra olyat kapott, hogy lesántult és műteni kell a nyakát!
Eddig kb 100e Ft-ot feccöltem a macskánkba (műtétek, gyógyszerek) a pár házzal arrébb lakó kandúr miatt, akitől a kutyánk is fél olyan komoly és harcias (persze nem pitbullunk van hanem középtestű keverék)
Bántani pedig nem tudom őt sem, így lécci ne olyanokat írjatok, hogy lőjem le vagy üssem le...
jogilag mit tehetek meg?
csináld meg macskabiztosra a kerítést vagy szerezz be még1 kutyát vagy tartsd bent a házban a macsekot.
a legutolsó talán a legmegoldhatóbb és gondolom h mikor lábadozik bent tartod a házban.
nálunk is elég hasonló a probléma, csak a mi kutyáink elzavarják a macskákat napközben, estére pedig minden állatommal bezárkózom a házba :) eddig kétszer volt h a macsek nem akart jönni és éjfél után jól meg is tépte valami és húzta a lábát, viszont szerencsére azóta mindig spurizik be mikor hívom este az állatokat. :)
de mikor itthon vagyok egész nap csak alszik a szobában, nem hiszem h komoly lelki törés lenne neki ha nem mehetne ki többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!