Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » A szomszéd macskája terrorizál...

A szomszéd macskája terrorizálja a miénket mit tehetek?

Figyelt kérdés

termetes kandúr,a miénk kicsi korában ivartalanítva, jelenleg is lábadozik, de már újra olyat kapott, hogy lesántult és műteni kell a nyakát!

Eddig kb 100e Ft-ot feccöltem a macskánkba (műtétek, gyógyszerek) a pár házzal arrébb lakó kandúr miatt, akitől a kutyánk is fél olyan komoly és harcias (persze nem pitbullunk van hanem középtestű keverék)

Bántani pedig nem tudom őt sem, így lécci ne olyanokat írjatok, hogy lőjem le vagy üssem le...

jogilag mit tehetek meg?

2016. szept. 7. 10:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bevált a vízipuska, kint van a bejárati ajtónál egy vödör vízzel, és az ellenséges kandúrokat azzal lövöm. Bajuk nem lesz tőle, de nem szeretik.
2016. szept. 7. 10:33
 2/5 anonim ***** válasza:
67%
Sajnálom, hogy te is így jártál. Hogy kis bátorítással szolgáljak: nálunk is ugyanez volt a helyzet, de nem voltam elég kitartó, illetve keveset voltam otthon és nem foglalkoztam a dögökkel (na meg sajnáltam is őket), most meg kiderült, hogy az én cicám, aki ivartalanítva van és nagyon szelíd, sosem kezdett verekedést, elkapta a macska Aids-et (be van oltva, de ez ellen nincs oltás), még tünetmentessé sem tudom tenni hetek óta (ez lenne az egyetlen remény), gyógyítani nem lehet, nem tudom, mi lesz szegénnyel! Mindent megtettem, csak azokat a szemét dögöket nem távolítottam el és most lehet, hogy a cicám életébe fog ez kerülni. Úgyhogy légy pofátlan, ha kell, tégy meg bármit, hogy eltűnjenek, mert súlyos betegségeket is hordozhatnak.
2016. szept. 7. 10:41
 3/5 anonim ***** válasza:

csináld meg macskabiztosra a kerítést vagy szerezz be még1 kutyát vagy tartsd bent a házban a macsekot.

a legutolsó talán a legmegoldhatóbb és gondolom h mikor lábadozik bent tartod a házban.

nálunk is elég hasonló a probléma, csak a mi kutyáink elzavarják a macskákat napközben, estére pedig minden állatommal bezárkózom a házba :) eddig kétszer volt h a macsek nem akart jönni és éjfél után jól meg is tépte valami és húzta a lábát, viszont szerencsére azóta mindig spurizik be mikor hívom este az állatokat. :)

de mikor itthon vagyok egész nap csak alszik a szobában, nem hiszem h komoly lelki törés lenne neki ha nem mehetne ki többet.

2016. szept. 8. 10:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ezért vannak mindketten a házban. :/ más megoldás nincs sajna.
2016. szept. 9. 09:27
 5/5 anonim ***** válasza:
61%
Heréld ki azt a dögöt, majd nem lesz ilyen nagylegény.
2016. szept. 9. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!