Hol lehet bejelenteni azt hogy nem viszi le a fölöttem lévő a kutyáját soha sétálni?
Mivel itthon vagyok a gyerekekkel gyeden ,és egyszerűen birzalmas hogy látom hogy hazajönnek a gazdái és figyelem mindig eddig talán ha 2x láttam hogy leviszik sétálni a kb 3 év alatt!!
Sürgős
11 kerületben lakunk
Budapesten
Ismét olyan sokat segítettetek !!
Sok épkézláb okos ember!
Ne ezen akadjatok már fönn hogy leskelődöm mert nem egész nap ,hanem mivel kicsi a lakásunk és szinte minden egyes lépésüket hallom ,azt is hallom ha megy le bárki is!!
Sok bunkó erre kellene válaszolni !!
De tudjátok mit kérdést töröltem
itt lehet bejelenteni.
Ha kistestű, simán rászoktathatták benti piszkolásra.
Sehol nincs törvénybe foglalva, hogy KÖTELEZŐ a kutyát sétáltatni. Ezért senki sem fogja sem megbüntetni, sem megróni a gazdákat hivatalosan.
Sajnos, ez a nagy helyzet.
Sehol. Gondolom a lakás nagyobb, mint 10 m2 és a törvény szerint a min. hely ahol tartósan lehet tartani a kistestű kutyust.
A sétáltatás meg nem kötelező
Mivel már kaptál választ (bár pl Ausztráliában súlyos pénzbírság jár pl, ha nem viszed le napi 1x a kutyát) inkább csak arra reagálok, hogy Te ezt igenis hallhatod, hogy ki hogy jár.
Lehetséges. Anyukám tudja, mikor viszi a szomszéd le a kutyát, pedig nem lóg a kukucskálón. Behallatszik hozzá. A felettem lakó szomszédot pl nem hallom, de az emeletemen mi is mindig halljuk, ha megy el vagy jön valaki, pedig mi sem lógunk a kukucskálón. Bar mondjuk mi néma k.ssban vagyunk itthon, de néha egy film mellett is hallom, hogy nyílik kint a rács, hívják a liftet, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!