Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Hol lehet bejelenteni azt...

Hol lehet bejelenteni azt hogy nem viszi le a fölöttem lévő a kutyáját soha sétálni?

Figyelt kérdés

Mivel itthon vagyok a gyerekekkel gyeden ,és egyszerűen birzalmas hogy látom hogy hazajönnek a gazdái és figyelem mindig eddig talán ha 2x láttam hogy leviszik sétálni a kb 3 év alatt!!

Sürgős

11 kerületben lakunk

Budapesten

2016. aug. 18. 15:26
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ismét olyan sokat segítettetek !!

Sok épkézláb okos ember!

Ne ezen akadjatok már fönn hogy leskelődöm mert nem egész nap ,hanem mivel kicsi a lakásunk és szinte minden egyes lépésüket hallom ,azt is hallom ha megy le bárki is!!

Sok bunkó erre kellene válaszolni !!

De tudjátok mit kérdést töröltem

2016. aug. 18. 16:09
 12/17 anonim ***** válasza:

[link]

itt lehet bejelenteni.

2016. aug. 18. 16:18
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha kistestű, simán rászoktathatták benti piszkolásra.

Sehol nincs törvénybe foglalva, hogy KÖTELEZŐ a kutyát sétáltatni. Ezért senki sem fogja sem megbüntetni, sem megróni a gazdákat hivatalosan.

Sajnos, ez a nagy helyzet.

2016. aug. 18. 20:53
 14/17 anonim ***** válasza:

Sehol. Gondolom a lakás nagyobb, mint 10 m2 és a törvény szerint a min. hely ahol tartósan lehet tartani a kistestű kutyust.

A sétáltatás meg nem kötelező

2016. szept. 1. 09:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Mit töröltél? :D Maki.
2016. szept. 1. 15:25
 16/17 anonim ***** válasza:
A Sétálásügyi Minisztériumban.
2016. szept. 3. 16:04
 17/17 anonim ***** válasza:

Mivel már kaptál választ (bár pl Ausztráliában súlyos pénzbírság jár pl, ha nem viszed le napi 1x a kutyát) inkább csak arra reagálok, hogy Te ezt igenis hallhatod, hogy ki hogy jár.

Lehetséges. Anyukám tudja, mikor viszi a szomszéd le a kutyát, pedig nem lóg a kukucskálón. Behallatszik hozzá. A felettem lakó szomszédot pl nem hallom, de az emeletemen mi is mindig halljuk, ha megy el vagy jön valaki, pedig mi sem lógunk a kukucskálón. Bar mondjuk mi néma k.ssban vagyunk itthon, de néha egy film mellett is hallom, hogy nyílik kint a rács, hívják a liftet, stb.

2020. márc. 1. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!