Allatokon tesztelt kozmetikum?
Minden kozmetikum alapanyag szinten olyan anyagokból áll, amiket külön külön rengeteg labor vizsgál világszerte és teszteli őket állatokon... Pl
Glicerin, propilén glikol stb...
Szóval az, hogy 1-1 cég nem teszteli a kész termékeit állatokon, nemjelenti, hogy az alapanyagok egyesével ne lennének állatokon tesztelve... Szóval vedd csak ami szimpatikus, mert nyugodt lehetsz, mindent tesztelnek állatokon így vagy úgy...
yves rocher biztosan nem tesztel állatokon. azt nagyon tudom ajánlani,jó termékeik vannak.
ezenkívül the balm, milani, anastasia beverly hills, elf,catrice amik most hirtelen eszembe jutottak. de utána is nézhetsz,hogy melyik márka cruelty free:) és utána azokon belül keresgélnél krémmánian,hogy melyik alapozója jobb.
pár hete olvastam h az yves rocher bővitette a piacát kína felé, ott pedig előírás h teszteljenek állatokon :(
szóval ők is tesztelnek :(
a régi termékeken láttam még a címkét h nem végeznek állatkísérleteket a mostaniakon viszont sajnos már nincs
Ja nem nekem írtad, nem szóltam
De attól még érvényes ha valamilyen márkát nem találtok a listán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!