Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Ezt fel lehetne jelenteni?

Ezt fel lehetne jelenteni?

Figyelt kérdés

Idióta szaporító... Nem tudom szavakba leírni milyen ***** ideges vagyok!!!.

Nézzetek meg a 2. Képet!

[link]

Az egyik meg vám kötve a masik meg pórázon van, mindezt egy sáros udvaron. Gratulálok👏

Megnézném mit szólna hozza, ha ezt vele csinálnak. De ezt vissza fogja kapni.

Vélemények?

2016. jún. 15. 23:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%

ma 19:00

Szépen felmondtad a leckét. Mindezeket már milliószor leírták .

A képhez, amit betettél, fedezés után össze vannak ragadva a kutyák. Sokan vannak, akik így tartják egybe őket, hogy ne sérüljön egyik kutya sem, amíg tart az összeragadás.

Most már csak érdekel, mit jelent az, hogy "vissza fogja kapni"?

Egyébként kutyát akarsz venni, hogy a jófogást böngészed?

2016. jún. 16. 20:12
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem, csak belebotlottam a hirdetésbe, semmi pénzért nem vennék ott kutyát. Es ne aggódj afelől hogy mikor es mit fog ezért kapni.
2016. jún. 16. 21:15
 13/14 Lily Aldrin 22 ***** válasza:
56%
nekem sajnos nem tölt be de én egyet értek veled. szerintem minden szaporító állatkínzó
2016. jún. 24. 22:37
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Te nem értesz a kutyákhoz, a kutyatenyésztéshez és a fedeztetéshez, valami álomvilágban élsz. Ettől még ők szaporítók maradnak valóban, de te enyhén el vagy tájolva.

Arról meg ne beszéljünk, hogy melyik az egészségesebb, látszik te sem láttad még mire képes néhány nagy tenyésztő a kinézetért cserébe. Nem a kutyás újságok meg oldalak ferdítő, beszűkült, egyoldalú, demagóg írásaiból kell ítélkezni, látszik hogy nem vagy még több 20-nál kb.

Én meg ettől vagyok ideges, ha valaki hozzá nem értő elkezd beleóbégatni valamibe amihez fingja sincs, csak elolvasott három cikket róla a neten.

2016. júl. 17. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!