Hogyan ellenőrzik a cirkuszokat?
sőt elég sok kutyaiskolában negatív megerősítéssel dolgoznak a mai napig. ha már fojtót használnak az bőven kimeríti a negatív megerősítés fogalmát számomra. de még az ipo-sok is kinevetik a klikkeres-tükrös kutyákat akik ipoznak.
ahogy az előző írta a cirkuszokban idomárja válogatja. ellenőrizni, pedig nem igen tudják és nem is érdekli a hatóságokat.
a vadállatok szerepeltetésével nem értek egyet, de pl a kutyák, cicák produkciójával nincs semmi bajom. szerintem a macskát nem is lehet negatív megerősítéssel tanítani, előbb ütöd agyon mint hogy megcsinálna neked bármit is. de nem tudom, mert még nem próbáltam :) /klikkerrel már igen, kissebb-nagyobb sikerekkel/
kérdező akkor azt hiszem értékelni fogod ezt a videót :)
https://www.youtube.com/watch?v=w1k4tyPuIOQ
tekints el a "vicces" részektől, próbáld az állatok szemszögéből nézni és rájössz, hogy ez bizony nem paródia hanem figyelem felhívás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!