A szomszedban magara hagytak egy kutyat. Mit tehetnek? Keservesen sir es egyfolytaban ugat.
Elkoltozott az alberlo es ott hagyta?Akkor igen rendorseg vagy allatvedok azonnal!!!
Ird meg sikerult e valahogy kiszabaditani?
Köszönöm a válaszokat. Nem költözött el az albérlő, csak magára hagyta a kutyát. Kb tegnap délután-este óta lehet egyedül és éjjel már hallottam, hogy ugat (máskor nem szokott) és hajnal óta vonyít és sír is. Szerintem nem vitte ki senki pisilni.
Mielőtt kiírtam ide a kérdést, a neten felkerestem pár állatvédő oldalt de csak e-mail címeket és hangrögzítős telefonszámot találtam. Ha esetleg valaki tud olyan állatvédő telefonszámot mondani, ahol emberrel tudok beszélni, megköszönném.
A rendőrség nem foglalkozik ilyesmivel. Most a ház gondnokát várom, aki megígérte hogy megpróbál valamilyen elérhetőséget keresni a tulajdonoshoz. Ha nem sikerül, felhívom a tűzoltókat, hátha ők tudnak segíteni.
Még annyit, hogy panel lakásról van szó de nyitva hagyták az ablakot. Csak reménykedek, hogy vizet és kaját is hagytak szegény kutyának.
Tessék, hívd őket, ők már tudják a rendőrséget is riasztani, ha arra van szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!