Egyfolytában ugat a kutyám hogyan tudnám kicsit lecsendesíteni?
Figyelt kérdés
5 éves Labrador szuka, most kezdte délután 4 körül azóta állandóan ugat főleg az utca felé pedig alig van kint mozgás, udvaron van kint mindig nem szoba kutya, van kutyaháza de a pince is nyitva oda is le tud menni, de valamiért nyugtalan most. Enni kapott ma eleget, inni is tud, foglalkozva is lett vele, nem tűnik betegnek sem.2015. dec. 24. 17:19
1/3 anonim válasza:
Talán meg kellene tanítani neki a "csend legyen" parancsot.
Drasztikus módszernek tűnik, de ordíts rá, hogy csend legyen, ha ez sem használ, kis kavicsokkal megcélozhatod és elküldheted a helyére. Ha elég tanulékony, pár ilyen akció elég lesz hozzá és már a csend legyen-re is hallgat. De inkább ez, mint hogy holnap megmérgezzék mert nem tudta befogni a pofáját. Nagyon idegesítő tud lenni a folytonos ugatás, én bizony a szomszéd kutyát is megtanítottam kavicsokkal erre (ha már a gazdája nem vette a fáradtságot), kicsit sok volt az éjjeli, ok nélküli ugatása. Mára nagyon szófogadó ő is.
2/3 anonim válasza:
Nekem a kis pincsim szokott ugatni de a "Bobbi kussolj"-ra abbahagyja :D
3/3 anonim válasza:
fektesd magad mellé ;) tuti bevált módszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!