Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Szerintetek mi baj lehet,...

Szerintetek mi baj lehet, vagy mit gondoltok az alapjan amit leírtam?

Figyelt kérdés
Nagyon szuszog a tengerimalackám,már nyár ota de akkor ugyvoltam vele hogy a meleg miatt! De még mindig es az oldalán is latszik! De amugy tök jó kedve van ugral ,pattog meg minden,ha fel emelem a hasanal fogva akkor mégjobban! Hetfon hivjuk fel a dokit! Mert zsírszeme is van mind2 szemén! Es félek hogy szívelégtelensegtol van ez es ezert van ez az egesz .! De ha nagyonb baja lenne akkor mar kovetkezmenyei lettek volna szerintem!

2015. nov. 21. 18:05
 1/1 anonim válasza:
Igen, mindenkiépp vigyétek orvoshoz! Azt jó lenne megtudni, hogy mi a gond... Ha esetleg komoly a baj (amit nem hiszek), akkor kérdezzétek meg mindenképp, hogy milyen gyógyszer kell! Bár úgyis ad fel valamit, de ellenőrizzétek, hogy nem allergiás-e az összetevőkre! Az komoly puffadást okozhat, ami az állatra nagyon veszélyes!!!
2015. nov. 22. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!