Kóbor cicák! Mit csináljak?
A suliba vezető úton, láttam 4 macskát, még szeptember elején. Mostanában már csak egyet látok, bár ma láttam még egy szürkét. Akit gyakrabban látok őt egy hete elkezdtem etetgetni, nagyon sovány volt és az első napokban mindig a bokrok közt feküdt, nem nagyon láttam mást csinálni, bár a kajaszagra azért kijött, és egyből evett a kezemből.
De sok helyen olvastam hogy nem jó elkezdeni etetni ezeket a kóbor macskákat, mert ha van kaja, akkor elkezdhetnek szaporodni, és franc se tudja hogy most ivartalanítva van-e vagy hogy a másik 4 macska között van e ellenkező nemű. Szóval mit kéne vele kezdeni? Hagyjam ott? Egy parkolóban 'laknak' mellettük van egy hév sín, és egy nagyon forgalmas széles út, nem akarnám hogy bajuk legyen, de nekem itthon van egy kutyusom aki nem szereti a cicákat, és a szüleim sem. Max. a fürdőszobában lehetnének de azt is egy hétig, de hát az elég nagy kínzás lenne. Mit csináljak velük?
Nem hiszem hogy elütné valami, szerintem már "kitapasztalta" a forgalmat :)
Nem hülye a macska, látja hogy ott nagy vasszörnyetegek masíroznak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!