én lennék a hibás? Csak segiten akartam egy kobor kutyanak.
Persze!!!A cigányok ilyenek,voltak, s lesznek.
Helyesen tetted,megálltad a helyed!! ;-)
Múltkor égett a társasház előtt egy fa, persze mindenkit kitereltek a füst és a tűzveszély miatt. Vittem a papagájt a ketrecben (amúgy szabadon van, szóval nagyon kicsi kalitkája van amit könnyű felkapni és vinni, pont az ilyen esetekre)
Szóval ott álltam lent az udvaron, a félelemtől remegő térdekkel, kezemben a madár kalitkájával (aki amúgy meglepően nyugodt volt, bízott bennem)
Mire odajött egy cigánycsapat, tinédzserek, akik odajöttek hogy "jaj de édes Gyurika, MEGSIMOGATHATOM?" (ez nem kérés volt, inkább követelés, már nyúlt is felénk) - mellesleg ki akar madarat simogatni? Emlőst lehet, általában nagyon szeretik, a madarak viszont nem. A simogatást az enyém se hagyja pedig jól megvagyunk.
Természetesen nem engedtem (sajnos a félelemtől nem tudtam olyan határozott "anyatigris" lenni mint amilyen akartam volna, de elment) mire az egyik csaj odaszólt valami olyasmit, hogy "mingyá' nem lesz papagájod" (nem emlékszem a teljes mondatra, de a lényeg ez volt)
Tanulság: Ezek sajnos ilyenek. Jól tetted amit tettél.
Ha az övé, ha nem, a kutya rosszul van tartva - ha egyáltalán tatva van, és nem kóbor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!