Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Feljelentettek minket állatkín...

Feljelentettek minket állatkínzásért? Oktalanul.

Figyelt kérdés

Van három kutyánk, két kan és egy szuka. Az egyik kan kutya befogadott kutyám kölyke, a másik kan kutyát vettük, a szuka kutyát pedig télen fogadtuk be, mert különben megfagyott volna.

Imádjuk őket, etetjük is őket rendesen, (tápot,barf etetést, konzervet váltjuk). Van házuk, verni SOHA de SOHA nem vertük meg még őket, és semmi olyat sem cselekedtünk ami arra utalna hogy állatkínzás legyen.

A kutyák tisztán is vannak tartva, oltások megvannak.

Vitamint és féreghajtót is kapnak.

Nem érzem úgy, hogy félnünk kellene bármitől is, hiszen nagyon jól tudjuk hogy ezek a kutyák rendesen vannak tartva. Van egy nagy kert, kedvükre szaladgálhatnak, még csak kennelbe sincsenek csukva, a láncról pedig hallani sem akarok.. Valaki mégis bejelentést tett, de nem tudom az okát. Mit tehetnék?

2015. szept. 23. 12:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem kell ok.Engem kétszer nyomtak fel mert német dogjaim vannak és hiába a 2,5 kerités az ovisok a nagy hangjuktól is félnek.Elsőre kijött a jegyző a hatósági állatorvossal meg a helyi yarddal.Mindent rendben találtak.Másodjára ők már lerázták a bejelentőt,jöttek helyettük a helyi állatvédőktől.Nekik csak meglobogtattam az egyik kutyánk örökbefogadási papirjait(egy ilyen mindig van itthon a drága ebek mellett) picit játszottak a nagyokkal aztán mondták hogy ezután nem jönnek mert minden rendben.Ez 3 éve volt.Azóta se láttam senkit tőlük.Pedig nyilván ment bejelntés.

Nyugi amig nincs ok semmit nem tesznek nálatok ellenben a bejelentő lejáratja magát:)

2015. okt. 18. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!