Menhelyi közmunka?
Igen, tudom nem közmunkának hívják, de suliba így mondták.
Szóval most lettem 9.-es, és az érettségihez 50 óra közmunka szükséges, én a menhelyet választottam.
Hogy működik ez?
bemegyek a menhelyhez, és mondom hogy ezért meg ezért jöttem, ledolgozom azt a pár órát, és megkapom az igazolást hogy itt voltam?
vagy hogy működik?
Előre is köszönöm:)
én is menhelyen dolgoztam le az 50 órát.
a suliban kaptam "közösségi szolgálati naplót" (egy papírt igazából), amit minden alkalommal vittem a menhelyre.
amikor végeztem, lepecsételték és kitöltötték, hogy aznap hány órát dolgoztam
amikor a papíron összegyűlt az 50 óra, akkor kell leadni az osztályfőnöknek
Beszéld meg az osztályfőnökkel, hogy elfogadják e. És a menhelyen dolgozóval is, hogy van e rá lehetőség. Nálunk pl nincs lehetőség menhelyen közmunkára menni, sőt a suli is megszabja hova mehetünk, mert amivel nincs szerződésük oda nem lehet.
És mit tudsz a menhelyen csinálni? Nekünk nagyon sokféle programot kellett összeírni (meg összehazudni) hogy elfogadják, mert nem lehet minden órához ugyanazt.
Szerződés kell hozzá.
Ha az iskolának van menhelyel szerződése, akkor le van tudva a dolog, ha nincs, akkor elmész a kiválasztott menhelyre, és szerződést kell kötni a vezetőjével, amit az iskola is és ő is aláír.
Utána lesz egy papírod, amin mindig be kell írja a "ledolgozott" órákat a menhely vezetője
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!