Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Denevér a házunk falán mit...

Jani Ambrus kérdése:

Denevér a házunk falán mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tudni szeretnék mindent a denevérekről .

Védett-e ha védett az eszmei értéke?

Hasznos e vagy inkább kártékony?

Hogy tudnám eltávolítani nappal a házunk faláról anélkül h odakenném a falra?

2015. júl. 1. 14:20
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Védett, de nem tudom, mennyi az eszmei értéke.

Hasznos, a szúnyogokat, egyéb repülő rovarokat eszi.

Hagyd békén, várhatóan este majd elrepül. Ne fogd meg, mert betegséget terjeszthet!

2015. júl. 1. 14:27
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Vedett. Es mondd csak, miert akarod eltavolitani? Szepen felkajalja a cserebogarakat meg minden mas repkedo, zummogo kis szirsz*rt. Zavar, hogy ott lakik?
2015. júl. 1. 14:28
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Védett, nagyon hasznos állat, és a legjobb, amit tehetsz, ha békénhagyod. Az eszmei értékük fajfüggő, pár ezer forint. Irtja a szúnyogokat, cserebogarakat, éjjeli lepkéket.

Viszont nagyon nem ajánlatos megfogni puszta kézzel, mert a denevérek a veszettség fő terjesztői (rájuk nem is mindig halálos a betegség, de ránk igen), és ha megfogják őket, természetesen harapnak, szóval ha kutyád-macskád van, ellenőrizd, hogy érvényes-e még a veszettség elleni oltásuk.

Ha szeretnél, tehetsz ki neki mesterséges odút, akkor talán nem a ház falán fog lógni, hanem beköltöznek az odúba. Nagyon jó fej állatok, én nagyon kedvelem őket.

2015. júl. 1. 14:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne nyúlj hozzá, el fog menni ha jónak látja.
2015. júl. 1. 14:35
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

És marha bunkó kérdés, semmi rosszat nem csinál azzal, hogy ott van.

2015. júl. 1. 15:01
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
A közönséges denevér eszmei értéke 50.000.Hagyd békén,semmi rosszat nem okoz neked.
2015. júl. 1. 18:28
 7/8 anonim ***** válasza:
én egyszer elütöttem egyet motorral :DD nekicsattant a bukó plexinek én meg majd össze fostam magam :D ott volt a plexin pár másodpercig még újra indította a rendszert aztán elment :D
2015. júl. 18. 02:19
 8/8 anonim válasza:
0%
vágd agyon, aztán dob ki az ablakon, tegnap én is így tettem amikor bejött egy kis mocsok a szobába mikor tv-t néztem.
2015. júl. 20. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!