Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Mi játszódik le annak az...

Mi játszódik le annak az embernek a lelkében aki állatokat üt/kínoz?

Figyelt kérdés

Mi játszódik le egy emberben ha 9x lő bele egy állatba, vagy vascsővel úgy fejbeveri, hogy fél szemére vak lesz és szerencsétlen feje kettéválik? És mindenzt túlélik, de olyan kis szeretnivalóak, meg minden. Miéert? Egy állat nem tehet semmiről,ártatlan, mint egy gyermek.

Mikor látom, hallom a híradóban, legszívesebben az ilyen embert addig ütném amíg mozog, széjjeltépném, de olyan indulatok jönnek ki belőlem, hogy lehet, ha az illető ott lenne simán végigcsinálnám rajta azt, mint amit Ő azon a szerencsétlen jószágon! ...

Vagy csak én vagyok ilyen érzelgős?

2015. jún. 20. 17:13
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
#8 Honnan tudod hogy nem az állatkínzók pontoztak le?
2015. jún. 21. 23:38
 12/13 A kérdező kommentje:
Azt hiszem épp Budapesten volt egy forgalmasabb helyen, hogy a kiskutyát a pórázra fogva pörgette a levegőben egy férfi, asszem bele is pusztult szegény. Járókelők bátrabb tábora meg válaszul jól elagyabugyálta az állatkínzót.
2015. jún. 22. 15:58
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

attól még, hogy egy ilyen embernek hányattatott sorsa volt, az még nem jogosítja fel arra, hogy másokkal is úgy bánjon, mint ahogy vele bántak

egyáltalán nem vagy érzelgős, én is hasonlóképp járnék el legszívesebben az állatkínzó mocskokkal szemben.

még szerencse, hogy eddig még senkit sem kaptam rajta, mert akkor már egész biztosan a cellámban ülnék...

2015. júl. 1. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!