Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Tudtok adni tanácsot?

Tudtok adni tanácsot?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Mindenki tudja hogy a Kinaiak eszik a kutyákat...no,ennek véget szeretnék vetni,vagy peticiót aláiratni rengeteg emberrel vagy más módon de ezt hadják abba...elég volt! Igen elhivatott vagyok az állatokal szemben. Lehet naívnak tűnök vagy bolondnak...de ezt hadják abba! Tényleg csak normális válaszokat szeretnék kapni,aki ez miatt kinevet vagy trollkodik magát minősiti! Köszöm :) 22/L

2015. máj. 9. 22:45
 1/9 $$$$$ ***** válasza:
100%
Lehetetlen. Náluk ez nagyon régi hagyomány. Gondolj bele te mit szolnál ahoz ha valaki idejönne és azt mondaná mátol nem ehetsz disznót :) .
2015. máj. 9. 22:48
 2/9 anonim válasza:
*hagyják
2015. máj. 9. 22:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Milyen alapon mondod meg nekik, hogy ők mit ehetnek? Ahogy az első is írta, ha pl. a törököknél valaki elkezdene aláírásokat gyűjteni, hogy a magyarok ne egyenek disznót, mit szólnál hozzá?
2015. máj. 10. 13:35
 4/9 A kérdező kommentje:
deez akkor is milyen dolog....és élve nyuzzák meg őket meg vágják le a lábukat..én ezt nem birom...annyira a lelkemre veszem ezeket a dolgokat :(
2015. máj. 12. 19:36
 5/9 anonim válasza:
100%
Látom, a helyesírást nem sikerült a lelkedre venni.
2015. máj. 14. 15:44
 6/9 anonim válasza:
Ha még sok ilyen dolgon nem tudod túltenni magad, akkor jó nehéz életed lesz.
2015. máj. 17. 07:27
 7/9 A kérdező kommentje:

kedves utolsó elötti...gondolom a te helyes irásodban nem lehet hibát találni,jól gondolom? emberek vagyunk és hibázunk,és nem kellene belekötnöd az élő fába is vagy talán ennyire unatkozol???

Kedves utolsó!

Minden ilyesmi dolgot a szivemre veszek,érzékenyebben reagálok a dolgokra mint átlagban az emberek...napokig ezen kattogok,sirok és tulajdonképpen az egész hetemet elrontja...

2015. máj. 17. 16:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem keress fel egy pszichológust.

Nem bántásból mondom, mert én már évek óta járok a sajátomhoz és sokat segít, hidd el! Amúgy megértelek, mert nagyon nagy állatvédő vagyok, de a kínaiak kultúrájához tartozik, hogy ők bármit elkészítenek és megesznek ezen már senki nem tud változtatni.

2015. máj. 18. 17:45
 9/9 anonim válasza:

Zsidók, törökök van ahol még a vonatok se esznek disznót

Indiában a tehette nem eszik viszont a bogarakat igen

Van ahol a lovakat is eszik

Mi ezzel a gond ?

2017. júl. 15. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!