Szerintetek ez milyen jellegű sérülés lehet? Lövés nyom lehet? Kép a kifejtős részben. Fontos!
Semmilyen más sérülés nincs az állaton.
Volt már úgy, hogy kutya kapta el, de akkor a sebnek volt párja is, ahogy ráfogott.
Itt eléggé érdekes, hogy egy nyom van és az is ilyen "szabályos", illetve a seb mélyülő...
De fontos volna biztosra tudni.
Leápoltuk azóta, amennyire csak tudtuk. Ugyanis most a környéken nem találok állatorvost.
Viszont jó volna tudni, hogy milyen jellegű a sérülés!
Olyan sebre emlékeztet ami el volt gennyesedve, de az állat a szokásos módon sterilre nyalta magának. Ezért lehet mély. A nagy sebtől jobbra is van egy kisebb sebhely ami nem fertőződött el. A kettő együtt származhatott karmolástól is vagy harapástól is. Milyen helyen van ez a seb az állaton? Hozzáférhetett a nyelvével hogy ő tisztította ki így a sebet?
Keress további sebhelyeket a nagy seb közelében, hátha a sebek elhelyezkedése pontosabb információt nyújt arra vonatkozóan hogy harapástól származik-e vagy karmolástól (vagy netán egyiktől sem).
Körülnéztem. Nem találtam másik sebhelyet semmilyen mértékben. Csak azt, ami a képen is látszik.
Ez a hátán van, és éppen azt vettem észre, amikor a másik macskánk tisztogatta neki. Ő magának nem tud hozzáférni.
Az is lehetséges, hogy esetleg egy másik fiúmacskával való verekedéskor szerezte...
Ugyanis ő is fiú és most ugye járnak a lányokhoz.
Viszont vannak lány cicáink is mellette...így esetleg védte őket. Ez is elképzelhető.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Annyiból megnyugodtam, hogy nem ember okozta seb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!