Hogyan szerezzem vissza? SOS
HA te adtad örökbe a kutyát,akkor neked,gyepinek kellett volna beletenni chipet,és s szerződésbe beírni a számát.Milyen kutya,fajtatiszta(illetve annak látszó) vagy keverék?(ez fontos lenne)
A rendőrség sajnos sok mindent nem fog tudni tenni,mit mondanál nekik? Chip nélkül örökbeadtál egy kutyát de azt a befogadója elvarázsolta.
Sajnos neked kell kinyomozni,érdeklődj a helyi állatorvos(ok)nál,szomszédnál hogy ilyen és ilyen kutyát örökbeadtál,látták-e?
"Itt már sztem felmerül az állatkínzás gyanúja"
Én azt nem értem, hogy miből gondolod, hogy kínozza?
Csak azért, mert nem akarja, hogy egy idegen csak úgy ellenőrizgesse, hogy mit hogyan csinál felnőtt ember létére, még nem kínozza a kutyát. Én nem ellened vagyok, csak próbálom megérteni a másik oldalt is. Lehetséges, hogy már idegesíti, hogy folyton kérdezgeted és hívogatod. Gondolom a kutyát akarta örökbe fogadni és nem téged. :D
Természetesen a kutya oldalán állok, és remélem semmi baja nincs. Remélem jelentkezik a "gazdája". Majd írj, hogyha kiderült valami.
Illegális állatmenhely?
Ezt a kommentedet nem igazán értem,ha nincs mondjuk engedélyed,akkor a rendőröket felejtsd el.Itt tényleg csak magadra számíthatsz.
Nem nem kifejezetten staffira gondoltam,más kutyákat is szaporítanak ezerrel sajnos,de akkor értem is meg nem is.
Mikor adtad örökbe?
Mert értem egyébként hogy mire kellenek a képek,infók,de azt nem kierőszakolni kell a másikból hogy hivogatom,hetetnte látogatom,mert az olyan mintha nem is az enyém lenne a kutya.
Voltam menhelyen segítő,nálunk havi bejelentkezés volt,illetve szúrópróba-szerű ellenőrzés.
Nem biztos hogy a kutyának baja van,lehet hogy tényleg dolgozik,de ha kérted,akkor bizony illik képet küldeni.
Továbbra is csak azt tudom javasolni,hogy a szomszédjait kérdezd meg hogy látták-e nála a kuytusodat,illetve tartsd a kapcsolatot az állatorvossal,hátha felbukkan a kutya.
Ha már illegalitás, menj oda, és kicsit.... hát, hogy is mondjam.... a gazdi majd a kórházban talán elgondolkozik.
Hameg csak azért sem, akkor majd ismét egy "beutaló" neki a kórházba, aztán mégegyszer, aztán mégegyszer.
Ezeknek a legbunkóbbika se bírja a végtelenségig, még ha keménynek is akarja mutatni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!