Menyit kell tanulni ha állat orvos-állat védö akarok leni?
Álat orvos
Állat védö akkarok lenni
Egy jó gimnázium, majd állatorvosi egyetem, ami asszem 6 év. Ez kell az állatorvosihoz.
Az állatvédő az nem egy foglalkozás, ezt civil emberek művelik a munkájuk mellett önkéntes alapon, merő szívjóságból, elhivatottságból, ezért fizetés nem jár.
Ha állatorvos, akkor röviden sokat. Nem tudom mennyi idős lehetsz de már most nekiállhatsz a biosz-kémiának, a helyesírás is fontos lenne, hogy középiskolában elég pontot össze tudj szedni a felvételihez.
Állatvédő meg már lehetsz most is, ahhoz nem kell tanulni.
úgy emlékszem 7 és fél félév, vagyis minimum 3,5 év az állatorvosi egyetem elvégzése.
és gondolom rengeteget kell tanulni, főleg ha még helyesírni sem tudsz :)
gondolom még fiatal vagy, van még időd eldönteni, addig is tanuld a bioszt, kémiát ahogy mondták is, ha tudsz, menj ezekből különórákra is, ebből a kettőből kérnek érettségit (ha jól emlékszem), az egyiknek emeltnek kell lennie (ha jól emlékszem).
szerintem a látvány többnyire hozzászokás, felfogás kérdése, de biztos van, aki tényleg alkalmatlan lenne ez miatt. (én rosszul lennék ilyenektől, de a felfogásom miatt úgy gondolom hozzászoknék, ha ezt a pályát választottam volna)
Az állatorvosi egyetem 5,5 év, 11 félév, plusz szakvizsgák.
3,5 év alatt egy akármilyen egyetemi végzettséget nem lehet megcsinálni, 3 év az alapképzés +2 a mester, de a állatorvosi osztatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!