Csak én nem tartom ultracukinak az új Budweiser reklámot?
A farkas miatt kérdezem. Személy szerint eléggé a farkasok pártját fogom, és felháborított, hogy természetesen abban a reklámban is a farkas a csúnya, gonosz dög, aki meg akarja enni szegény édibédi kis kutyulit.
Azoknak a farkasoknak nincs elég bajuk így is, még uszítani is kell ellenük a népet?
Ez olyan mint a piroska és a farkas effektus... a gyerekekben csak az marad meg, hogy a farkas rossz, később meg jön az utálat irányukban... -_-
Igen, hát ez marhaság, mert a legtöbb gyerek ismeri a mesét, de felnőttként nem utálja a farkasokat. És ugyanígy elég gáz, ha valaki egy relámot komolyan vesz.
A farkasoknak meg nem tudom miféle bajuk lenne, jelenleg európában nem vadászák őket, hiszen védettek. Elvannak maguknak szépen a erdőben és kész. Az, hogy nem fenékig tejfel az életük... kinek az?
A Buddweiser amerikai sör, és Amerikában sajnos rengeteg államban lehet vadászni a farkasokra.
Egyébként ez nekem is szemet szúrt a reklámban, bár őszintén szólva ha egy farkas talál egy kölyökkutyát, azonnal levadássza és megeszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!