Ilyenkor kinek kell szólni?
Csak a kórosan sovány, éhhalálhoz közeli kutya számít, sima soványság nem. A vizsla amúgy se hortdó fajta. A szőr csappzottság senkit nem érdekel. Az, hogy rászól a kutyákra ne ugassanak milyen meglepő továbbra sem állatkínzás.
Azmeg, hogy kiszól az ablakon egyéni joga, el kell küldeni a halálba, az meg a te jogod.
"Én viszont nem hagynám annyiban"
Igen, azért futottál el előző alkalommal is...
Miért is szeretnél szólni bárkinek is?
Mennyire soványak a kutyák? Fotód van róluk? Anélkül bejelenteni sem érdemes, mert ennyi erővel az én kutyámat bejelenthették volna, mikor betegség miatt lefogyott, ilyen időben meg fürdés után 10 perccel úgy néz ki, mint egy mocsári szörny. És igen, én is rászólok, ha kint őrjöng, vagy behívom. Ha van a kutyáknak háza, van nekik mit enni, inni, akkor ezen semmi bejelentenivaló nincsen.
Az utcán meg sétálgassál nyugodtan, közterület.
Az ilyen öregeknek már nincs jobb dolguk mint szivatni az embereket mert unják magukat...
Engem azért jelentett fel egy idős hölgy mert szerinte a wifi router radioaktív hullámaitól halt meg a macskája.
Az ilyennel nem kell foglalkozni a kutyák meg nem a tieid szal nincs közöd hozzá mit csinál vele annyit max megtehetsz, hogy megejtesz egy telefont az állatvédőknek, hogy ez és ez van.. vagy csinálnak valamit vagy nem...
Ja és nyugodtan sétálj el a háza előtt nincs bele szólása mivel közterület az ilyet le kell szarni..
Én már csak azért is elmennék a háza előtt napi 5 alkalommal direkt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!