Mindenki ennyire hamis lenne?
Szóval, tulajdonképpen, aki jártas az állatok világában az tudja, mi az a PeTA.
Sok helyen olvastam, hogy ez milyen becsapás, meg ilyenek, ott is hasonlókat csinálnak az állatokkal és stb..
A menhelyekre is pl. hallottam sok olyat, hogy csak meggazdagodni akarnak.
Szóval, ez igaz, vagy itt ezen a Földön mindenkit csak a pénz hajt, igazak ezek az állítások, vagy mindenki hazudik mindenben?
Tényleg nem értem, ne haragudjatok
Ugyan nézz már a rá a PETA statisztikájára, csak egy percre. Még ha más amerikai menhelyekkel hasonlítják is össze őket - ahol ha csúnyán néz a kutya, máris altatják - is rosszabb a statisztikájuk. 90% körül altatnak, annyi nem lehet a menthetetlen állat.
Évek óta vagyok ideiglenes befogadó állatmentő, kifejezetten beteg, elütött, elkobzott kutyákra specializálódott alapítványnál, láttam már egyet, s mást. Épp ezért nem tetszik, amit a PETA csinál. Mert ha egy kis alapítvány képes százötvenezreket kiadni egy öreg kutyára, egy ilyen óriási cég, mint az övék, ugyan eröltesse már meg magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!