Van valami módja annak, hogy a kutyámat valamilyen gps jeladóval ellássam, amit utána tudok figyelni hogy merre jár?
Köszönöm a válaszodat, meg tudnád mondani mi annak az eszköznek a neve, mert amiket én találtam nagyon drágák, de amit te említettél még beleférne.
Elszomorító, hogy az ember nem lehet nyugodt a kutya miatt mert jön egy ilyen etnikai hulladék és már be is fogta....hihetetlenül felment a pumpa az agyamban ettől.
Itt van pl egy, még jóval olcsóbban is találtam, néhány éve drágább volt:
Ahogy mar masok is irtak, gps jelado kell neked. Meg termeszetesen chipeles, hogy ketseg kivul tud a tulajdonjogodat bizonyitani, es ha megint eltunne, akkor azonnal rendorokkel menni utanna.
Mert feltetelezem, valami fajkutya (azokat szoktak gyorsan "megtalalni" egyesek... A keverekeik meg szabadon rohangalva veszelyeztetik az embereket... )
Nade.
dx-en ezek a kutyuk mar kimondottan olcsok.
[link] - Ez peldaul filleres tetel.
De a vateran linkelt is jo, ha gyorsan postazza, mert az ilyen dx-hez hasonlo oldalaknal siman van 3-4 het is a posta. :/ Cserebe olcso. :)
Utolso vagyok.
Pontositok, amit linkeltem, az csak gsm (tehet csak mobil) tracker, az nem jo neked, mert nem eleg pontos.
[link] - ez a legolcsobb gps tracker, ami dx-en van :)
Köszönöm a válaszokat, mindenképpen beszerzek egy ilyen készüléket.
Igen, egy huskyról van szó, nem keverék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!