Egy állatorvosnak minden állatot kezelnie kell, amit elvisznek hozzá, vagy mondhatja, hogy valamit nem vállal?
A mi kutyánkat megmérgezték, az eredeti orvosa azt mondta, hogy nem fog vele foglalkozni, vagy túléli vagy nem de ő nem fogja a drága szabadidejét erre elpazarolni.
A másik állatorvos persze szó nélkül, akár az éjjel közepén is segített nekünk. Nem mindegy, nagyon nem. Remélem az első orvosunknak lassú és fájdalmas halála lesz:)
Ahol én asszisztáltam ott is volt hogy a doki elutasította pl a csont műtétet. Nem volt meg hozzá a kellő felszerelés, emberek. DE! Soha nem hagyta segítség nélkül! Megadta az Egyetem számát elmagyarázta az utat stb.
Tehát az állatorvos azt vállal amit tud, ill van hozzá cucc. A jő hír megőrzése pedig nagyonfontos dolog. Egyes orvosok nem is értem hogy merik lekezelően elutasítani a beteget.......
Ahol én voltam, az egész város dicséri, híres az állatszeretetéről, és a szaktudásáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!